Provider Hi stapt van toestellease af en komt met 6GB databundel

KPN dochter Hi heeft bekend gemaakt dat het op 2 september nieuwe abonnementen zal gaan introduceren. De provider zal geen toestellease meer gaan aanbieden en diens grote databundel zal over 6GB aan internet gaan beschikken.

Hi maakt het nieuws via haar website eerder op de dag bekend. De provider zal op 2 september in navolging van KPN ook gaan afstappen van toestellease. De provider kiest er weer voor om toestellen op afbetaling aan te schaffen bij het bedrijf. De provider gaat net als KPN met categorieën werken waarbij gratis een toestel verkregen kan worden. Standaard wordt bij de normale bundels een 4G-toestel aangeboden gratis, zo belooft de provider. Voor extra bijbetaling, a 5 euro of a 10 euro kan men een duurder toestel erbij krijgen.

De nieuwe bundels kennen een vanaf prijs van 27,50 euro per maand. Men krijgt hiervoor 500MB aan data en onbeperkt sms. Voor 3,50 per maand kan men 100 belminuten erbij nemen, voor 7 euro per maand 200 minuten en voor 1- euro per maand 300 minuten. Hi medium a 32,50 per maand heeft 1GB aan data en 4G-snelheid. De grootste bundel is 6GB groot en beschikt over 50Mb/s aan internetsnelheid. De bundel kost 45 euro per maand. Mocht de databundel op zijn dan hoeven klanten niet meer te betalen maar zal de internetsnelheid verlaagd worden, zo belooft de provider.

Hi zal op 2 september ook de toetselprijzen bekend gaan maken bij de nieuwe bundels. Meer informatie over de nieuwe bundels van Hi is hier te vinden.

KPN Hi tarieven 2013 
KPN Hi tarieven 2013 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters