Provider hollandsnieuwe test nieuw retailconcept

Prijsvechter hollandsnieuwe heeft een nieuw retailconcept uitgerold op Schiphol. Middels een automaat kunnen consumenten abonnementen en toestellen kopen en direct meenemen.

hollandsnieuwe

De provider heeft de nieuwe automaat op Schiphol aan de pers getoond. Het apparaat heet Shopping Wall. Met de automaat kunnen reizigers en consumenten een telefoon uit de muur trekken. Het proces is volledig geautomatiseerd en toestellen kunnen met een creditcard of een pinpas worden betaald. Ook een abonnement kan met een pinpas worden aangeschaft via de automaat. Het abonnement moet nog wel achteraf online geactiveerd worden, maar in de toekomst zal dat volgens de provider niet meer nodig zijn.

Het nieuwe concept staat voor tenminste drie maanden op Schiphol. Daarna zal de provider evalueren of het een succes is. Als dat zo blijkt te zijn, dan zal hollandsnieuwe het concept verder uitrollen in Nederland met automaten in winkelcentra en andere drukke plekken. De ontwikkelaar van de automaat meent dat de Sopping Wall hufterproof is en dat ook gedacht is aan zaken zoals skimmen en dergelijken.

“Onze klanten zijn mensen die letten op de kosten, bewust met geld willen omgaan of weinig budget hebben. Ons aanbod werkt zodanig dat bellers vóór aanschaf precies weten wat de kosten zijn van hun toestel, bellen, sms’en en internetten”, zegt Sharon van de Kuijt, marketingmanager bij hollandsnieuwe. “Voor hen is hollandsnieuwe een voordelig alternatief. Met The Shopping Wall introduceren we een nieuw concept waarbij we geen eigen winkels nodig hebben op drukbezochte locaties. Hierdoor kunnen we de tarieven laag houden. Bovendien sluit The Shopping Wall goed aan bij onze bekende ‘wij-doen-het-anders’- aanpak.”

Hollandsnieuwe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters