Provider Robin komt met gratis internetbundel in Europese Unie

Provider Robin komt weer met een nieuwe, mooie propositie. Vanaf 30 juni krijgen de klanten van Robin gratis een internetbundel van 50MB die in de hele Europese Unie gebruikt kan worden.

Robin Mobile

Dit is een primeur voor een Nederlandse provider. [url=https://www.robinmobile.nl/nieuwe-diensten]Robin[/url is sowieso een opmerkelijke provider tussen de KPN’s, Vodafone’s en T-Mobile’s van ons land. Zo biedt de provider standaard onbeperkt internet. Robin zit op het netwerk van KPN en biedt ook bundels met 4G-internet.

Voorheen kon je met Robin niet internetten in het buitenland, maar daar komt nu dus verandering in met de bundel van 50MB. Heel veel is dat niet, maar dat is wel genoeg als je louter berichtjes stuurt met bijvoorbeeld WhatsApp. Daarnaast is het buitenbundeltarief binnen de Europese Unie van Robin niet zo heel hoog: 8 cent per MB. Buiten de EU is het niet verstandig om te internetten, aangezien het tarief dan op 1,99 euro per MB ligt.

De buitenlandbundel gaat in vanaf 30 juni. Dan introduceert Robin ook nieuwe bundels met een 4G-abonnement, waarmee je onbeperkt kunt internetten sms’en en internetten. De 4G-snelheid ligt wel een stukje lager dan bij andere providers, maar je haalt wel een snelheid van omgerekend maximaal 1,88MB per seconde.

Bestaande klanten van Robin kunnen vanaf 30 juni overstappen op een 4G-abonnement. Wil je tijdelijk het 4G-internet van Robin proberen? Dan betaal je 9,95 euro per week voor de upgrade, waarmee de optionele 4G-bundel van de provider wel een stuk duurder is dan bij de andere providers. Daar betaal je voor 4G vaak 5 euro per maand extra.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters