Provider Vodafone kampt met 3G-storing – Update

Provider Vodafone heeft sinds vanochtend 10 uur te kampen met een storing in haar netwerk. Klanten kunnen niet mobiel internetten. De storing is niet vast te pinnen op één bepaalde stad of provincie.

De storing is eerder op de dag rond een uur of tien begonnen, zo laat Vodafone aan Telecompaper weten. De storing is al wel wat minder en relatief weinig klanten lijken er last van te hebben. Volgens de provider kunnen sommige mensen niet meer internetten met hun mobieltje. Bellen en sms’en moet nog wel lukken.

De storing is nog niet helemaal verholpen. Het webcare-team van Vodafone laat via Twitter weten dat de storing nog steeds gaande is. Wel hoopt de provider het probleem snel op te lossen. Volgens de provider is niet een bepaalde groep mensen aan te wijzen die last heeft van de storing. Het gaat om een klein aantal klanten die door het hele land verspreid zit.

Update op 12/12/2011 om 14:55 uur:

Vodafone laat aan All About Phones weten dat de storing inmiddels opgelost is. Sinds 14:15 uur is de storing verholpen bij de provider. Een paar systemen zijn volgens de provider herstart waarna het verkeer weer op gang kwam. De provider kan nog niet zeggen wat de oorzaak van de storing was.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters