Provider Vodafone kampt met 3G-storing – Update

Provider Vodafone heeft sinds vanochtend 10 uur te kampen met een storing in haar netwerk. Klanten kunnen niet mobiel internetten. De storing is niet vast te pinnen op één bepaalde stad of provincie.

De storing is eerder op de dag rond een uur of tien begonnen, zo laat Vodafone aan Telecompaper weten. De storing is al wel wat minder en relatief weinig klanten lijken er last van te hebben. Volgens de provider kunnen sommige mensen niet meer internetten met hun mobieltje. Bellen en sms’en moet nog wel lukken.

De storing is nog niet helemaal verholpen. Het webcare-team van Vodafone laat via Twitter weten dat de storing nog steeds gaande is. Wel hoopt de provider het probleem snel op te lossen. Volgens de provider is niet een bepaalde groep mensen aan te wijzen die last heeft van de storing. Het gaat om een klein aantal klanten die door het hele land verspreid zit.

Update op 12/12/2011 om 14:55 uur:

Vodafone laat aan All About Phones weten dat de storing inmiddels opgelost is. Sinds 14:15 uur is de storing verholpen bij de provider. Een paar systemen zijn volgens de provider herstart waarna het verkeer weer op gang kwam. De provider kan nog niet zeggen wat de oorzaak van de storing was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via