Publiek verlaagt toestelprijs Honor Holly met 10 euro

De toestelprijs van de Honor Holly gaat met 10 euro omlaag. Dit is het gevolg van de ‘prijshacker’-actie die Honor voor de smartphone organiseerde. Hierdoor kost de Holly niet 139,99, maar 129,99 euro.

Klant kan prijs nieuwe Honor Holly zelf omlaag halen screen shot 2015 02 11 at 152028
Honor Holly

Nederlanders konden helpen de prijs te ‘hacken’ door Honor te liken op Facebook, te volgen op Twitter en mailtjes te sturen. Hoeveel dit precies is gebeurd, is onbekend, maar het was voldoende om de prijs van de Honor Holly met een tientje te verlagen.

Inmiddels heeft Honor in Nederland op Facebook bijna 16,5 duizend likes. Twitter blijft hierbij wel achter, met 126 volgers. Honor komt echter weer met een nieuwe actie om de prijs van de Holly nóg verder te verlagen. Dit zou betekenen dat de toestelprijs op 119,99 euro komt te liggen. Honor laat de optie open om daarna de prijs nog verder te verlagen.

De Holly gaat vanaf 23 februari in Nederland in de verkoop. In ieder geval dus voor 129,99 euro, maar misschien wel een tientje minder. Voor dit geld krijg je een telefoon met een scherm dat een formaat heeft van 5 inch en een HD-resolutie van 720×1280 pixels.

In de Holly zit een MediaTek-processor. Deze MT6582-chipset klokt met vier Cortex A7-kernen 1,3 GHz. De holly heeft 1GB ram en 16GB opslaggeheugen, wat uitbreidbaar is. Foto’s schiet je in 8 en 2 megapixel. De Honor Holly is gemaakt van plastic en weegt daardoor met 156 gram niet al te veel.

De Holly meet 142,2 bij 72,3 millimeter en is 9,4 millimeter dik. In de telefoon passen twee simkaarten en hij draait op Android 4.4 KitKat. Hierover zit de Emotion-userinterface van Huawei, versie 2.3.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters