Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad

Apple heeft de publieke beta van iOS 11 gelanceerd. Dat betekent dat je nu alvast met iOS 11 aan de slag kunt op je iPhone of iPad.

Apple introduceert iOS 11: grote veranderingen

Apple introduceerde onlangs iOS 11 tijdens zijn jaarlijkse WWDC-keynote. De update brengt een flink aantal nieuwe functies, extraatjes en veranderingen met zich mee.

iOS 11 iPhones iPads

De techgigant is aan een grote inhaalslag begonnen. Vooral de iPad wordt met iOS 11 ineens een stuk nuttiger. Zo kun je nu je bestanden beheren in een centrale app, is Control Center totaal vernieuwd en weet Siri zich eindelijk raad met je prangende vragen.

De update wordt pas over een paar maanden officieel uitgerold. In dit artikel kun je checken of jouw iPad of iPhone ook in aanmerking komt voor iOS 11. Wil je nu al met de nieuwe software aan de slag? Dan hebben we goed nieuws.

Ga aan de slag met de publieke beta van iOS 11

Een paar weken geleden ging de beta voor ontwikkelaars van start. Die kun je ook als consument op je iPhone of iPad installeren, maar dat raden we je sterk af. Die beta zit namelijk vol met bugs waardoor een hoop niet werkt.

iOS 11 opslagruimte

Nu alle grote bugs eruit zijn gesloopt, heeft Apple een publieke beta van iOS 11 gelanceerd. Dat betekent dat iedereen met de nieuwe software aan de slag kan. Er zullen nog steeds bugs aanwezig zijn, maar de kans dat ze je dwars zitten is een stuk minder groot.

Toch adviseren we je alsnog om je toestel te backuppen, en de software enkel op een apparaat te installeren dat je niet elke dag nodig hebt. Ga je het avontuur toch aan? Dan kun je je op deze webpagina van Apple inschrijven voor de publieke beta.

Vervolgens zal de software automatisch naar je iPhone of iPad worden uitgerold. Nogmaals: houd rekening met kleine bugs en apps die nog niet helemaal met de nieuwe software om kunnen gaan.

Bron: Apple

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters