Puma lanceert de Puma Phone

Puma heeft vandaag op het Mobile World Congress in samenwerking met Sagem Wireless een eigen telefoon aangekondigd. Het toestel is volgens Puma zelf meer dan een standaard telefoon met een labeltje van Puma en zou precies passen binnen de filosofie van Puma.

Puma Phone launch

Zoals verwacht heeft Puma vandaag op het Mobile World Congress in Barcelona een eigen telefoon aangekondigd, die trouwens onderdeel van een hele reeks Puma-telefoons zal zijn. Deze Puma Phone is gemaakt in samenwerking met Sagem Wireless, maar vooral ontworpen door Puma. Het toestel is als een van de weinige telefoons uitgerust met een zonnepaneel op de achterkant waarmee hij bijgeladen wordt en heeft ook een leuke applicatie die bijhoudt hoeveel berichtjes je als hebt kunnen versturen met de stroom die uit de zon gehaald wordt. Ook de verpakking van de telefoon is ‘groen’; hij is helemaal gemaakt van gerecycled papier en dat is ook duidelijk zichtbaar.

De telefoon is helemaal ingespeeld op Puma en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om aankopen te doen in de Puma-winkel en heeft ook een interface die in de stijl van Puma past. Daarnaast zijn legio sport-applicaties aanwezig, die in samenwerking met de aGPS-functie van de telefoon je sportprestaties laten zien en bijhouden. Verder heeft de telefoon een 2,8″-scherm, een FM radio, een muziekspeler en een 3,2-megapixelcamera.

Puma Phone presentatie

 

Puma Phone presentatie

 

Natuurlijk hebben we ook even met de telefoon van Puma en Sagem kunnen spelen, en we kunnen zeggen dat het een redelijk stukje hardware is. Hij is niet te groot, voelt redelijk aan, hoewel hij wel redelijk plastic en vingerafdrukgevoelig is. De software is redelijk fijn in gebruik en vooral het scherm waar je al je favorieten kwijt kunt is een handige toevoeging aan de UI. Veel meer kunnen we er nog niet over zeggen gezien de lengte van onze hands-on sessie, maar het toestel zou in de eerste week van april in de winkels moeten liggen dus dan hopen we er meer van te zien.

Puma Phone

 

Puma Phone

 

Puma Phone

 

Puma Phone

 

 Puma Phone

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters