Qick zet de stap naar Sim Only

Het jongeren netwerk qick heeft zijn eerste stap gezet in het abonnementen wereldje door Sim Only abo’s te gaan aanbieden. Volgens BelCompany is vooral de service van een winkel en de lage prijzen de aantrekkingskracht van Qick.

Qick, het huismerk van BelCompany, heeft gisteren een Sim Only versie van qick gelanceerd. Qick is vooral bekend bij jongeren omdat je vanaf 5 euro kunt opwaarderen en voordelig mee kunt sms’en. Qick wil met haar nieuwe Sim Only’s een breder publiek aantrekken die vooral opzoek zijn naar lage beltarieven. Zo kun je bellen vanaf 5 cent per minuut en SMS’en vanaf 2 cent per bericht. BelCompany denkt dat mensen sneller geneigd zijn om een goedkope Sim Only bundel in de winkel te kopen dan op het net, omdat service op het net nagenoeg niet wordt aangeboden. Dus voor klachten en problemen kan je bij een BelCompany winkel terecht waardoor mensen een “veiliger” gevoel hebben, aldus de keten.

Qick biedt bij de introductie drie bundels, te weten 150, 300 en 500 minuten. Hiernaast kun je ook kiezen uit 4 sms bundels en een GPRS bundel. Qick prepaid klanten worden op het Telfort (KPN) netwerk aangesloten, bij qick SIM only abonnementen gaat dat via Orange (T-Mobile). Je kunt bij qick maandelijks kosteloos wisselen van bundel. Gesprekken korter dan 1 minuut worden als 1 minuut in rekening gebracht. Je mag verder je bundel 1 maand mee nemen en de sms en data bundel kun je elke maand aan en uit zetten.

Afbeelding qick

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters