Quadcoretelefoon van LG wordt de Optimus 4X HD

Één van de telefoons die fabrikant LG volgende week tijdens het Mobile World Congress zal presenteren, is de vannacht aangekondigde LG Optimus 4X HD. Dat toestel lekte eerder onder de naam X3 en krijgt pittige specificaties mee.

Geheel in lijn met de LG Optimus 2X Speed, LG’s eerste dualcoretelefoon, zal de eerste quadcoretelefoon van het merk dus een 4X-naam krijgen. De achtervoeging HD heeft te maken met het scherm: dat zou volgens eerdere geruchten een 720p HD-resolutie hebben en dat blijkt te kloppen: het scherm is een 1280 x 720-exemplaar. De diameter van het scherm komt op 4,7″ uit. De quadcorechip die in dit model zit zal overigens een Tegra 3 van nVidia zijn.

De rest van de specificaties van de Optimus 4X HD zijn ook niet mis. Het toestel is nog geen 9mm dun, er zit een 2000mAh-batterij in en het toestel is direct voorzien van Android Ice Cream Sandwich. De camera’s op het toestel hebben een resolutie van 8 megapixel aan de achterkant en 1,3mp aan de voorkant.

De Optimus 4X HD wordt aangevuld door een viertal al bekend gemaakte toestellen die LG in Barcelona volledig zal presenteren. Het gaat hier om de L3, L5, L7 en Optimus 3D Max. Daarnaast maakte LG deze week al de Optimus Vu, Optimus LTE Tag en Optimus 3D Cube bekend voor de Koreaanse markt. Tot slot zit er nog een Windows Phone in de pijpleiding bij LG: de Miracle. Ook die zou volgende week in Barcelona bekend gemaakt worden.

LG Optimus 4X HD 

Bron: GSM Arena

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters