Qualcomm hint op HTC One M9 met Snapdragon 810-processor

Het lijkt erop dat de HTC One M9 inderdaad de Snapdragon 810-processor van Qualcomm krijgt. De Amerikaanse processorfabrikant plaatste een filmpje op Vine waarin dat wordt gesuggereerd.

Duitse webwinkel lekt voortijdig de HTC One M9  htconem9a

In dit filmpje zijn de contouren van een smartphone te zien die qua vorm overeenkomsten vertoont met gelekte persrenders van de One M9, HTC’s nieuwe vlaggenschip. De klok verschuift van 8:10 naar een klok die eerst op 10:08 en daarna verschuift naar 10:09.

Een kleine, maar toch redelijk duidelijke hint. Bovendien gebruikt HTC voor vlaggenschepen vaker de Snapdragon-chipsets van Qualcomm. Het oververhittingsprobleem van de Snapdragon 810 is alleen door Samsung ervaren, niet door andere fabrikanten.

De Snapdragon 810-processor komt daarom waarschijnlijk in alle eerstvolgende vlaggenschepen van LG, Sony en HTC. Bij HTC is dat dus de One M9 en bij Sony de Xperia Z4. LG’s nieuwe vlaggenschip is de G4.

Ondertussen zijn er al wat specificaties bekend over de One M9, die zondag in Barcelona wordt gepresenteerd. Hierbij is All About Phones aanwezig. Naast de Snapdragon 810-processor zit er in de One M9 3GB ram en 32GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is.

De smartphone krijgt een scherm met een formaat van 5 inch en een full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. In de telefoon zit een 20-megapixelcamera en aan de voorkant zit een UltraPixel-camera die foto’s maakt van 4 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 2900 mAh en de telefoon is 9,61 millimeter dun.

Het is nog onbekend wanneer de One M9 te koop is en wat hij gaat kosten. Waarschijnlijk zal de telefoon ergens in april te koop zijn. Zondag 1 maart weten we daar meer over, als HTC de One M9 aankondigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters