QuickPlay Media brengt met PrimeTime2Go tv-series naar BlackBerry's

QuickPlay Media heeft gisteren in samenwerking met RIM de PrimeTime2Go-service gelanceerd voor geselecteerde BlackBerry-telefoons. Met PrimeTime2Go kunnen gebruikers tv-series van MTV en andere contentleveranciers op hun telefoon streamen.

PrimeTime2Go BlackBerry

Vorige week werden nieuwe geruchten naar buiten gebracht over de applicatiewinkel van BlackBerry en daarbij was ook een gerucht over een nieuwe videodienst voor BlackBerry-telefoons. Nadat gisteren App World live was gegaan voor BlackBerry-telefoons werd dezelfde avond nog een andere applicatie aangekondigd die tv-series zal brengen naar telefoons van RIM. Met PrimeTime2Go zullen BlackBerry-gebruikers in Amerika tv-series voorgeschoteld kunnen krijgen van drie grote tv-zenders. Zo zullen NBC, CBS Corp en MTV televisieseries beschikbaar stellen, die gebruikers via een Wi-Fi-verbinding kunnen downloaden op hun smartphone en vervolgens kunnen bekijken. Nadeel is wel dat de service alleen beschikbaar zal zijn voor de BlackBerry Bold en de BlackBerry Curve 8900 en daarnaast zullen Amerikanen acht dollar per maand moeten aftikken om er gebruik van te mogen maken.

De applicatie is inmiddels in de nieuwe App World-winkel van RIM te vinden en zal in eerste instantie alleen voor de Verenigde Staten toegankelijk zijn. RIM en QuickPlay Media hebben nog niet bekend gemaakt of ze van plan zijn om de dienst ook in andere landen te introduceren.

Bron: Reuters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters