QuickPlay Media brengt met PrimeTime2Go tv-series naar BlackBerry's

QuickPlay Media heeft gisteren in samenwerking met RIM de PrimeTime2Go-service gelanceerd voor geselecteerde BlackBerry-telefoons. Met PrimeTime2Go kunnen gebruikers tv-series van MTV en andere contentleveranciers op hun telefoon streamen.

PrimeTime2Go BlackBerry

Vorige week werden nieuwe geruchten naar buiten gebracht over de applicatiewinkel van BlackBerry en daarbij was ook een gerucht over een nieuwe videodienst voor BlackBerry-telefoons. Nadat gisteren App World live was gegaan voor BlackBerry-telefoons werd dezelfde avond nog een andere applicatie aangekondigd die tv-series zal brengen naar telefoons van RIM. Met PrimeTime2Go zullen BlackBerry-gebruikers in Amerika tv-series voorgeschoteld kunnen krijgen van drie grote tv-zenders. Zo zullen NBC, CBS Corp en MTV televisieseries beschikbaar stellen, die gebruikers via een Wi-Fi-verbinding kunnen downloaden op hun smartphone en vervolgens kunnen bekijken. Nadeel is wel dat de service alleen beschikbaar zal zijn voor de BlackBerry Bold en de BlackBerry Curve 8900 en daarnaast zullen Amerikanen acht dollar per maand moeten aftikken om er gebruik van te mogen maken.

De applicatie is inmiddels in de nieuwe App World-winkel van RIM te vinden en zal in eerste instantie alleen voor de Verenigde Staten toegankelijk zijn. RIM en QuickPlay Media hebben nog niet bekend gemaakt of ze van plan zijn om de dienst ook in andere landen te introduceren.

Bron: Reuters

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters