Qwerty-versie Samsung Star Mini aangekondigd: Samsung Chat 350

Samsung heeft een nieuwe telg in haar Chat-lijn aangekondigd onder de naam Chat 350. De telefoon kan gezien worden als een qwerty-versie van de Samsung Star Mini.

Samsung Chat 350

De Star Mini doet het in ons land erg goed als een goedkoop prepaid-toestel voor iedereen die een touchscreen wil proberen, zoals de Star dat een stapje hoger op de prijsladder doet. Die laatste heeft al een qwerty-versie; de Star Qwerty, die eveneens erg succesvol is in ons land. De twee concepten combineren en de Star Mini een qwerty-toetsenbord geven kan dan ook bijna niet fout gaan en die conclusie heeft Samsung ook getrokken blijkbaar. Het bedrijf kondigde deze week namelijk, stilletjes en misschien niet helemaal officieel, de Chat 350 aan.

Het toestel is dus een variatie op de Star Mini en de looks, specs en waarschijnlijk ook prijs zijn daar helemaal naar. Het toestel heeft hetzelfde 2,4″ touchscreen, een 2-megapixelcamera, een FM radio en een muziekspeler. Samsung heeft wel een aantal extra fysieke toetsen toegevoegd, die snelkoppelingen naar belangrijke applicaties vormen.

De kans is groot dat de Chat 350 in Nederland snel opgepakt zal worden door één of meerdere prepaid-aanbieders, maar daar is officieel nog niets over bekend. De prijs van de telefoon zal naar verwachting rond de €100 liggen, maar ook daar is nog niets echt over bekend.

Samsung Chat 350 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters