Rabo Mobiel stapt over op het KPN netwerk

Rabo Mobiel zal vanaf medio april 2008 haar dienstverlening aanbieden via het mobiele netwerk van KPN. Vanwege de overname van Orange heeft Rabo Mobiel zich de afgelopen maanden opnieuw georiënteerd op de markt voor mobiele telecom diensten.

Rabo Mobiel klanten zullen door de samenwerking met zowel Orange als KPN vrijwel niets van de overgang merken. Klanten krijgen eenvoudigweg een nieuwe simkaart waarna ze met hun bestaande telefoon toegang krijgen tot alle gebruikelijke diensten, maar dan via het KPN netwerk. Verwachting is dat de gehele migratie van de bestaande klanten tot de zomer zal duren.

Ad Scheepbouwer, CEO van KPN: Het verheugt mij zeer dat Rabo Mobiel heeft gekozen voor KPN Mobile. De keuze van deze voortrekker in mobiele betaal- en bankiersdiensten is een bevestiging voor het hoge technologische en service niveau van KPN Mobile. Het is ook een bewijs dat groei hoog op de agenda staat.

De nationale tarieven van Rabo Mobiel blijven van toepassing, tarieven voor bellen in en naar het buitenland worden wel aangepast doordat er een onderscheid gemaakt wordt in het bellen naar een mobiel of vast nummer in het buitenland. Hierdoor zullen sommige tarieven iets stijgen en andere iets dalen. Per saldo betekent dit dat de gebruiker er weinig van zal merken. Een uitgebreid overzicht van de nieuwe tarieven is vanaf medio april te vinden op: http://www.rabomobiel.nl. Enkele nieuwe diensten zoals MMS en breedband mobiel internet (UMTS) worden aan de bestaande Rabo Mobiel diensten toegevoegd.

Rabo 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters