Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Rabobank heeft haar Rabo Bankieren app voor iOS een update gegeven waarmee je eenvoudiger geld kunt overmaken zonder directe tussenkomst van de Random Reader. Je kunt nu opdrachten via je telefoon inplannen en later thuis bevestigen.

Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Nederlandse banken zijn druk bezig hun online bankieren applicaties meer en meer te verbeteren. Zo kwam onlangs ING met een update die zakelijk bankieren mogelijk maakte met haar app en bracht de ABN Amro een Windows Phone applicatie uit.

Rabobank komt nu met een update waarmee het eenvoudiger moet zijn om geld over te maken zonder tussenkomst van de Random Reader. Sommige vinden de Random Reader een veilig idee geven en andere vinden de Reader helemaal niks omdat je het altijd bij je moet hebben en een extra handeling vereist. De bank had het al mogelijk gemaakt om geld over te maken zonder Random Reader aan rekeningen die je in de afgelopen 15 maanden al eerder hebt gebruikt. Nu komt er de optie bij om een betaalopdracht klaar te zetten via de telefoon. Zo kun je via de telefoon snel een overboeking klaarzetten en thuis (binnen 24 uur) verifiëren met een Random Reader. Als je de betaling niet verifieert zal deze automatisch weer verdwijnen.

Om het inplannen van betalingen mogelijk te maken is in de app het overboekingsscherm aangepast waarin je voortaan de vraag krijgt of je de Random Reader wilt gebruiken of via internet bankieren wilt bevestigen. Ook de verzonden opdrachten zien er in de applicatie na de update iets anders uit.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters