Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Rabobank heeft haar Rabo Bankieren app voor iOS een update gegeven waarmee je eenvoudiger geld kunt overmaken zonder directe tussenkomst van de Random Reader. Je kunt nu opdrachten via je telefoon inplannen en later thuis bevestigen.

Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Nederlandse banken zijn druk bezig hun online bankieren applicaties meer en meer te verbeteren. Zo kwam onlangs ING met een update die zakelijk bankieren mogelijk maakte met haar app en bracht de ABN Amro een Windows Phone applicatie uit.

Rabobank komt nu met een update waarmee het eenvoudiger moet zijn om geld over te maken zonder tussenkomst van de Random Reader. Sommige vinden de Random Reader een veilig idee geven en andere vinden de Reader helemaal niks omdat je het altijd bij je moet hebben en een extra handeling vereist. De bank had het al mogelijk gemaakt om geld over te maken zonder Random Reader aan rekeningen die je in de afgelopen 15 maanden al eerder hebt gebruikt. Nu komt er de optie bij om een betaalopdracht klaar te zetten via de telefoon. Zo kun je via de telefoon snel een overboeking klaarzetten en thuis (binnen 24 uur) verifiëren met een Random Reader. Als je de betaling niet verifieert zal deze automatisch weer verdwijnen.

Om het inplannen van betalingen mogelijk te maken is in de app het overboekingsscherm aangepast waarin je voortaan de vraag krijgt of je de Random Reader wilt gebruiken of via internet bankieren wilt bevestigen. Ook de verzonden opdrachten zien er in de applicatie na de update iets anders uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. desteef -

    Rabobank heeft echt een pleuris-app. Zelfs na de update moet je handmatig het rekeningnummer van de begunstigde onthouden ipv dat gebruik gemaakt kan worden van een slim adresboek (laatst gebruikte rekeningnrs+naam gesorteerd op naam of persoonlijk adresboek) Echt zeer gebruiksonvriendelijk vergeleken met ABN of ING.

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Apple iOS Memories schitterende reclame

Videobyte: Apple toont ontroerende reclame voor iOS Memories lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Waze verkeersapp

Waze begeleidt je nu ook in het Nederlands en Vlaams soepel door het verkeer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters