Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Rabobank heeft haar Rabo Bankieren app voor iOS een update gegeven waarmee je eenvoudiger geld kunt overmaken zonder directe tussenkomst van de Random Reader. Je kunt nu opdrachten via je telefoon inplannen en later thuis bevestigen.

Rabobank maakt geld overmaken via de iPhone gemakkelijker na update

De Nederlandse banken zijn druk bezig hun online bankieren applicaties meer en meer te verbeteren. Zo kwam onlangs ING met een update die zakelijk bankieren mogelijk maakte met haar app en bracht de ABN Amro een Windows Phone applicatie uit.

Rabobank komt nu met een update waarmee het eenvoudiger moet zijn om geld over te maken zonder tussenkomst van de Random Reader. Sommige vinden de Random Reader een veilig idee geven en andere vinden de Reader helemaal niks omdat je het altijd bij je moet hebben en een extra handeling vereist. De bank had het al mogelijk gemaakt om geld over te maken zonder Random Reader aan rekeningen die je in de afgelopen 15 maanden al eerder hebt gebruikt. Nu komt er de optie bij om een betaalopdracht klaar te zetten via de telefoon. Zo kun je via de telefoon snel een overboeking klaarzetten en thuis (binnen 24 uur) verifiëren met een Random Reader. Als je de betaling niet verifieert zal deze automatisch weer verdwijnen.

Om het inplannen van betalingen mogelijk te maken is in de app het overboekingsscherm aangepast waarin je voortaan de vraag krijgt of je de Random Reader wilt gebruiken of via internet bankieren wilt bevestigen. Ook de verzonden opdrachten zien er in de applicatie na de update iets anders uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. desteef -

    Rabobank heeft echt een pleuris-app. Zelfs na de update moet je handmatig het rekeningnummer van de begunstigde onthouden ipv dat gebruik gemaakt kan worden van een slim adresboek (laatst gebruikte rekeningnrs+naam gesorteerd op naam of persoonlijk adresboek) Echt zeer gebruiksonvriendelijk vergeleken met ABN of ING.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters