Rabobank stapt uit de mobiele abonnementen

De Rabobank heeft bekend gemaakt dat het gaat stoppen met de verkoop van telefoons en abonnementen. De bank is van mening dat deze business steeds verder van haar kernactiviteiten is komen te staan.

Rabobank Mobiel betalen

De bank laat haar beslissing middels een persbericht gelden. Volgens de bank worden haar telecomactiviteiten in de komende twee jaar langzaam maar zeker afgebouwd. Voor de krappe 100.000 abonnees van de bank verandert er voorlopig weinig. Het enige wat zal gebeuren op termijn is dat abonnees niet meer hun contract kunnen verlegen bij de bank. Voor prepaid-klanten verandert er voorlopig eveneens weinig, zo belooft de bank.

De bank is van mening dat het verkopen van telefoons en de bijbehorende abonnementen geen kerntaak meer is van de bank. “Deze activiteiten komen steeds verder af te staan van de bancaire activiteiten”, aldus de bank in de verklaring. De bank heeft momenteel in onderzoek hoe het deze activiteiten kan gaan afbouwen zonder dat klanten daar te veel last van hebben. Hiermee komt een einde aan de zesjarige dienstverlening van Rabobank Mobiel.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters