Rabobank stapt uit de mobiele abonnementen

De Rabobank heeft bekend gemaakt dat het gaat stoppen met de verkoop van telefoons en abonnementen. De bank is van mening dat deze business steeds verder van haar kernactiviteiten is komen te staan.

Rabobank Mobiel betalen

De bank laat haar beslissing middels een persbericht gelden. Volgens de bank worden haar telecomactiviteiten in de komende twee jaar langzaam maar zeker afgebouwd. Voor de krappe 100.000 abonnees van de bank verandert er voorlopig weinig. Het enige wat zal gebeuren op termijn is dat abonnees niet meer hun contract kunnen verlegen bij de bank. Voor prepaid-klanten verandert er voorlopig eveneens weinig, zo belooft de bank.

De bank is van mening dat het verkopen van telefoons en de bijbehorende abonnementen geen kerntaak meer is van de bank. “Deze activiteiten komen steeds verder af te staan van de bancaire activiteiten”, aldus de bank in de verklaring. De bank heeft momenteel in onderzoek hoe het deze activiteiten kan gaan afbouwen zonder dat klanten daar te veel last van hebben. Hiermee komt een einde aan de zesjarige dienstverlening van Rabobank Mobiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mark Vrijenhoek -

    Jammer, heb al bijna 2 jaar een abonnement met bij rabo mobiel en ben heel erg tevreden. Onbeperkt internet voor 10 euro per maand.. Nu ga ik denk ik maar overstappen naar kpn.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters