RankTones komt met 'NieuwsTones'

RankTones heeft sinds een aantal dagen een nieuwe dienst die ‘NieuwsTones’ genoemd wordt. Met deze nieuwe dienst, die naar eigen zeggen een wereldprimeur is, vind je korte nieuwsberichtjes met gerelateerde ringtones.

RankTones staat bekend om zijn redelijk vernieuwende karakter op het gebied van ringtones. Zo laat de site gebruikers niet betalen voor ringtones, maar geeft hij de mogelijkheden om zelf ringtones te uploaden en worden hier ook maandelijks wedstrijden voor uitgeschreven. Nu heeft de site weer iets nieuws, iets wat naar eigen zeggen een wereldprimeur is. De dienst heet ‘NieuwsTones’ en betreft, zoals de naam al suggereert, ringtones die met nieuws te maken hebben. Elke dag zullen er een paar nieuwsberichtjes online verschijnen die gekoppeld zijn aan een ringtone die met het item te maken heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een item over het songfestival tegenkomen met daarbij een rintone van één van de liedjes van het songfestival.

RankTones heeft deze stap gemaakt omdat het bedrijf merkte dat gebruikers vaak op zoek zijn naar ringtones die te maken hebben met actualiteiten, zij het een concert, reclame of nieuwsbericht. Vooral gericht op dat laatste heeft RankTones deze service bedacht, die binnenkort nog uitgebreid zal worden. RankTones is op het moment in gesprek met andere partijen, waardoor een toepassing binnen nieuwsomgevingen mogelijk gemaakt zou kunnen worden. Ook is RankTones in zijn geheel van plan uit te breiden, waarvoor het bedrijf gesprekken voert met een grote telecommaatschappij.

Bron: RankTones

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters