Rap battle: Apple’s Siri vs Samsung’s Bixby vs Google Assistant

Vrijwel elke techgigant heeft tegenwoordig een eigen virtuele assistent. Maar hoe kun je ze nou het beste vergelijken? Precies, met een slick in elkaar gezette rap battle.

Rap battle: wie heeft de beste virtuele assistent?

Praat jij echt tegen de virtuele assistent op je smartphone? Techgiganten zien het als de toekomst. Persoonlijke assistenten die alle apparaten in je huis verbinden.

Met een simpel commando je vaatwasser aanzetten, terwijl op de achtergrond automatisch je favoriete playlist uit je slimme speakers schalt.

Google Home Google Assistant

Je hoort er tegenwoordig niet meer bij als je niet een slimme speaker op de markt hebt gezet. Google Home, Amazon Echo en binnenkort ook een thuis voor Samsung’s Bixby.

Allemaal leuk en aardig, maar voor veel consumenten blijft het toekomstmuziek. Ten eerste spreken slechts weinig assistenten Nederlands, en ten tweede blijft het gewoon ongemakkelijk.

Meestal blijft het bij wat komische experimenten. Want daar zijn de meeste slimme assistenten wel goed in: grappen vertellen, liedjes zingen en andere gimmicks uitvoeren.

Onbenullig dus, maar wel leuk om te demonstreren. Zo kan bijvoorbeeld bijna elke slimme assistent tegenwoordig rappen. Ja echt, met hun hakkelige digitale stemmen.

Maar welke assistent is er nou het beste in? Amazon’s Alexa, Apple’s Siri, Google Assistant of Samsung’s Bixby? In de bovenstaande video wordt het voor je uitgezocht.

Niet in een saaie, net wat te lange test. Nee. Deze Youtuber heeft er een catchy geheel van gemaakt, met behulp van een slick stukje editing. Wie is volgens jou de absolute winnaar van deze rapbattle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Legendary Pokémon

Pokémon Go-spelers boos om Exclusive Raids: “Absoluut belachelijk” lees verder

Rap battle Siri Assistant Bixby

Rap battle: Apple’s Siri vs Samsung’s Bixby vs Google Assistant lees verder

Bixby Voice

Snackbyte: Samsung laat zien wat Bixby allemaal kan lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Bixby Voice

Samsung Galaxy S8: waar blijft Bixby Voice? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters