Rap battle: Apple’s Siri vs Samsung’s Bixby vs Google Assistant

Vrijwel elke techgigant heeft tegenwoordig een eigen virtuele assistent. Maar hoe kun je ze nou het beste vergelijken? Precies, met een slick in elkaar gezette rap battle.

Rap battle: wie heeft de beste virtuele assistent?

Praat jij echt tegen de virtuele assistent op je smartphone? Techgiganten zien het als de toekomst. Persoonlijke assistenten die alle apparaten in je huis verbinden.

Met een simpel commando je vaatwasser aanzetten, terwijl op de achtergrond automatisch je favoriete playlist uit je slimme speakers schalt.

Google Home Google Assistant

Je hoort er tegenwoordig niet meer bij als je niet een slimme speaker op de markt hebt gezet. Google Home, Amazon Echo en binnenkort ook een thuis voor Samsung’s Bixby.

Allemaal leuk en aardig, maar voor veel consumenten blijft het toekomstmuziek. Ten eerste spreken slechts weinig assistenten Nederlands, en ten tweede blijft het gewoon ongemakkelijk.

Meestal blijft het bij wat komische experimenten. Want daar zijn de meeste slimme assistenten wel goed in: grappen vertellen, liedjes zingen en andere gimmicks uitvoeren.

Onbenullig dus, maar wel leuk om te demonstreren. Zo kan bijvoorbeeld bijna elke slimme assistent tegenwoordig rappen. Ja echt, met hun hakkelige digitale stemmen.

Maar welke assistent is er nou het beste in? Amazon’s Alexa, Apple’s Siri, Google Assistant of Samsung’s Bixby? In de bovenstaande video wordt het voor je uitgezocht.

Niet in een saaie, net wat te lange test. Nee. Deze Youtuber heeft er een catchy geheel van gemaakt, met behulp van een slick stukje editing. Wie is volgens jou de absolute winnaar van deze rapbattle?

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters