Rayman Jungle Run is uitgekomen voor iOS en Android

Ubisoft heeft gisteren Rayman Jungle Run officieel uitgebracht voor iOS en komt vandaag met de Android versie. In het nieuwe spel moet je met Rayman door verschillende werelden rennen, springen en slingeren en zoveel mogelijk lums verzamelen.

Rayman Jungle Run voor Android, iPhone en iPad

Twee weken geleden wisten we al te melden dat Ubisoft vandaag met een nieuwe game in de Rayman serie zou komen voor Android en iOS.

Rayman is een van de populairdere karakters uit de gaming industrie en komt nu dus met een nieuw avontuur voor op de smartphone. In de Rayman serie draait het vrijwel altijd om snelheid, behendigheid en actie waarbij je met Rayman door talloze levels moet rennen, vliegen en springen.

In Jungle Run rent Rayman automatisch en moet je tijdens het rennen de juiste handelingen uitvoeren. Daarbij is het ook belangrijk om zoveel mogelijk lums (soort munten) te verzamelen. Pas als je genoeg lums hebt mag je een level verder. Het ultieme doel is om in ieder level 100 lums te verzamelen maar dat zal waarschijnlijk veel tijd en de nodige frustratie vragen omdat niet ieder level even makkelijk is.

De grafische beelden van het spel zullen heel veel overeenkomen met die van Rayman Origins. Rayman Origins is zelf nooit voor de iPhone of Android uitgekomen, maar Jungle Run draait op dezelfde grafische UbiArt engine. Dit betekend dat je mooie grafische levels hebt met veel animaties zoals in de onderstaande video goed te zien is.

Voor iOS gebruikers is Rayman Jungle Run te downloaden via de onderstaande link voor €2,39. Het spel is geoptimaliseerd voor zowel de iPhone als iPad. Ook staat er een update gepland met ondersteuning voor de iPhone 5.

Android gebruikers moeten nog even wachten. Zodra het spel in de Play Store te koop is zullen we de link aan het artikel toevoegen.<br>

Rayman Jungle Run 
Rayman Jungle Run 
Rayman Jungle Run 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters