Nieuwe Razer Phone tilt mobile gaming naar een hoger niveau

Razer kennen we allemaal wel als bedrijf dat state of the art game hardware op de markt brengt. Het is dan ook helemaal geen gek idee dat Razer een smartphone op de markt heeft gebracht: de Razer Phone.

De Razor Phone richt zich op gaming

Aangezien veel gebruikers niet alleen WhatsAppen of voor andere social doeleinden gebruiken, wordt er juist enorm veel op smartphones gegamed. Een Razer Phone is dan ook super logisch. Het zat er natuurlijk ook al even aan te komen, aangezien smartphonemaker Nextbit zich al eerder met Razor had samengevoegd. Dat er een smartphone zou aankomen was dus wel duidelijk. Vooral na de teaser van afgelopen week. Het toestel biedt een 5,7-inch 120Hz Ultramotion display (16:9) én 8GB aan RAM-geheugen. Zowel met het beeld als de grafische power zit het wel goed!

razor phone

Kijkend naar het design, dan ontdek je een typisch rechthoekig ontwerp. Geen ronde hoeken, maar rechte lijnen. Een simpele rechthoek zullen wij maar zeggen. Razor gaat echter nog niet mee met de trend rondom het ‘randloze design’ zoals de LG V30 en Samsung Galaxy S8. De body is van metaal en kent het toestel een matzwarte afwerking. Stereo-speakers vind je ook in het toestel.

Een dual camera aan de achterkant

Terwijl het toestel er aan de voorkant niet spectaculair uit ziet, vind je aan de achterkant wel een aantal interessante details. Denk aan een dual camera met een tweede zoom lens. Het logo zorgt er uiteindelijk voor dat je niet kunt missen dat het om een Razer Phone gaat. Er komt overigens ook een special edition met het beroemde groene Razer-logo. Die wil je toch hebben?

8GB aan RAM-geheugen

Het toestel is van een Snapdragon 835 voorzien en heb je dus 8GB aan RAM tot je beschikking. Deze combi zorgt er onder andere voor dat het spelen van krachtige mobiele games een verademing wordt. De phone wordt met 64GB aan opslag geleverd zodat je de games in ieder geval kunt opslaan. Meer ruimte nodig? Schuif dan een microSD-kaart in het toestel.

Giga batterij en een goede prijs

Om eindeloos te kunnen gamen moet het toestel ook van een goede batterij zijn voorzien, right?! Verwacht dan ook een 4000mAh batterij in de Razor Phone. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je phone het in de trein begeeft. Daarnaast is Qualcomm’s QuickCharge 4.0+ tech ook aan het toestel toegevoegd dus heb je ‘m binnen no-time weer opgeladen.

Vanaf 17 november zal het toestel in Europa verkrijgbaar zijn voor een verwachte prijs van 699 euro. Ga jij ‘m halen? Of kies je toch voor bijvoorbeeld de Huawei Mate 10 Pro?

Via: Phone Arena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters