Razer lekt zelf foto van eerste Razer smartphone

Razer wil dat je niet vergeet dat het bedrijf binnenkort met een eigen smartphone komt. Om dat nog eens te benadrukken heeft de fabrikant een trucje van Apple gestolen.

Razer komt met een smartphone

De kans is groot dat de naam Razer je zeer bekend voorkomt. Je weet wel, die fabrikant van potsierlijke/kleurrijke accessoires voor computers, laptops en smartphones. Daarnaast maakt de fabrikant ook koptelefoons, laptops en andere gadgets. Een serieuze partij dus. Binnenkort kunnen we Razer ook toevoegen aan het rijtje van grote smartphonefabrikanten.

Razer smartphone
Het kenmerkende design van Razer

Waar gevestigde namen moeite hebben om winst te maken, stappen ambitieuze start-ups nog vol vertrouwen de smartphonemarkt in. Een van die partijen is Nextbit, een start-up die met de Nextbit Robin vorig jaar indruk maakte. Die vreugde was echter van korte duur, want Razer slokte het bedrijf begin dit jaar op. Althans, misschien is dat juist het toppunt van vreugde..

Maar goed, Razer werkt dus aan zijn eigen smartphone.  Dat gerucht deed al enkele maanden de ronde, en vorige maand bevestigde Razer CEO Min-Liang Tan het nieuws tegenover CNBC: “We komen met een mobiele gadget, gericht op gamers en entertainment.” Daarnaast liet hij ook weten dat Razer het toestel nog eind dit jaar hoopt te lanceren.

Medewerket lekt met opzet foto

Razer is echter niet de enige, dus de kans is groot dat je het nieuws in de tussentijd alweer vergeten was. Hoe blijf je in het achterhoofd van consumenten hangen? Precies, met leaks. Het zou je verbazen hoe vaak bedrijven zelf achter gelekte informatie zitten.

Tom Moss, GM Mobile bij Razer, probeert dat niet eens te verbergen. Hij plaatste deze week de onderstaande foto op Twitter. Twee collega’s staan bij elkaar in een hip aangeklede ruimte. Niks aan de hand toch? Dat is niet helemaal waar, want wat steekt er uit de zak van Tan? Precies, een Razer smartphone.

Het niet zo subtiele logo van het bedrijf valt meteen op. De boodschap is duidelijk: de Razer smartphone komt er binnenkort aan. Overigens is Razer niet de enige die de aandacht weet te trekken met dit scenario. Ook Tim Cook had onlangs, nog voor de onthulling, de iPhone X in zijn zak zitten tijdens een publiekelijk optreden. Check hier wat je voor de prijs van de iPhone X allemaal op AliExpress kunt kopen.

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters