Rebellerende investeerders van RIM stellen het bedrijf een ultimatum

Ongeveer 8 procent van de investeerders van RIM wil dat de koers van het aandeel van de producent stevig is aangetrokken voor de eerste helft van 2012 voorbij is. Lukt dat niet, dan willen de investeerders dat het bedrijf wordt verkocht.

De rebellerende investeerders worden aaangevoerd door de Jaguar Group. Deze investeringsmaatschappij ziet graag dat RIM verkocht wordt in zijn geheel of in gedeeltes. Eerder ging deze groep aandeelhouders op jacht naar meer steun voor hun plannen onder de investeerders van RIM. Volgens Reuters is inmiddels 8 procent van de investeerders het eens met de plannen van de Jaguar Group en ze hebben dan ook gezamenlijk de producent een ultimatum gesteld.

De investeerders willen graag zien dat het aandeel tussen de 40 en 60 dollar waard wordt binnen 7 maanden tijd. Momenteel noteert het aandeel van RIM net boven de 17 dollar; er is dus nog aan lange weg te gaan. Volgens de rebellerende investeerders groeit de onrust onder hun mede-investeerders en dient RIM snel orde op zaken te stellen. Mocht dat niet lukken binnen de gestelde termijn, dan zullen volgens de investeerders meer mensen zich aansluiten om zo vervolgens een nieuwe strategie voor de producent af te dwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Angelo -

  Tja.. RIM… ze bouwen goed toestellen, maar denk persoonlijk dat ze net als nokia te lang hebben voort geborduurd op hun succes en niet op tijd met verandering zijn gekomen.. En ze hebben zich de laaste jaren ook te veel op de jeugd gericht denk ik!!

 2. Angelo -

  Even wat anders.. zie de laatste dagen reclame hier van die vette I`m Watch.. Zou ik graag kopen.. weet iemand specs hiervan.. komt er een review hier op Allaboutphones?? Is verder weinig over te vinden op internet!!

  1. Dominick -

   Wat dacht je van even op de advertentie klikken en die site checken 😉 Weten wij verder ook niets over trouwens, is een Google advertentie, daar hebben we verder geen invloed op. Maar het ziet er inderdaad wel nice uit 🙂

   1. angelo -

    Had ik al gezien.. en ook YouTube afgesnuffeld. Maar nog niet echt een mooie videoreview gezien.. specs ook niet. Komt nog wel denk.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters