Reclame afbeeldingen Nokia 800 met Windows Phone 7.5 komen uit

Website Pocketnow heeft marketingafbeeldingen in handen gekregen van de eerste Windows Phone van Nokia. De Nokia 800 is te zien op de afbeeldingen in volle glorie en bevestigt de 8-megapixelcamera.

Nokia 800

De afbeeldingen zijn wederom door Pocketnow uit de doeken gedaan. De website wist al eerder marketingmateriaal van een samenwerking tussen Monster en Nokia te onthullen.

Uit het materiaal wordt duidelijk dat de Nokia Sea Ray niet de Nokia Sun gaat heten maar de Nokia 800. Het toestel is inmiddels al veelvuldig gelekt en lijkt bijna als twee druppels water op een Nokia N9. Het toestel beschikt over een 8-megapixelcamera met Carl Zeiss lens en heeft daarnaast Windows Phone 7.5 als OS draaien. De telefoon zal naar de winkels komen met een 3.7-inch Amoledscherm, een Clear Black Display zoals Nokia dat noemt en een 1.4Ghz-processor. Verder zit er 16GB intern geheugen in het toestel en een 1540mAh batterij.

De telefoon zal naar verwachting op 26 oktober aangekondigd worden door Nokia tijdens Nokia World.

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mario -

  Ziet er extreem mooi uit trouwens. erg blij dat hij wasrschijnlijk in verschillende kleuren komt. Tot nu toe zijn eingenlijk alle w7 telefoons grijs/zwart.Beetje saai.

 2. elian -

  Was er een tijdje geleden ook niet bekend geworden dat Nokia geen letters meer zou gebruiken, maar alleen cijfers (en al helemaal geen namen)?

  Ik vond in dat licht de naam Sun al vreemd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via