Reclame campagne geschoten met de Sony Ericsson C905

Sony Ericsson heeft in FHM magazine een reclame campagne gelanceerd voor de Sony Ericsson C905. Op het eerste gezicht niets bijzonders dus. Wel bijzonder is dat de foto in de campagne gemaakt is door het toestel zelf, iets dat nog nooit eerder gebeurde.

De Sony Ericsson campagne die hieronder te vinden is, lijkt op het eerste gezicht helemaal niet speciaal. Wat op het eerste gezicht echter niet te zien is, is dat de foto in de advertentie gemaakt is met een Sony Ericsson C905. Hiermee wil de maker laten zien hoe goed de fotokwaliteit van het toestel, dat over een 8 megapixel camera met Xenon én LED flitser beschikt, is. Naast de campagne zelf, behaald Sony Ericsson veel publiciteit omdat dit de eerste reclame campagne ooit is waarvan de foto’s door een mobiele telefoon gemaakt zijn.

De advertentie is gemaakt door Bauer Media en zal in het december nummer van FHM verschijnen. Dit verklaart ook meteen de vrouw in lingerie die op de advertentie te vinden is. FHM staat namelijk voor “For Him Magazine”, een naam die geen verdere uitleg hoeft te hebben. De advertentie zal waarschijnlijk niet in de Nederlandse versie van FHM verschijnen, dus iedereen die hem wil bezichtigen in het blad waar hij thuis hoort, zal een exemplaar van FHM in Engeland moeten ophalen.

C905 reclame

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters