‘Nederlandse reclame toont per ongeluk onaangekondigde Google Pixel’

Een Nederlandse reclame voor de Nest thermostaat lijkt per ongeluk de onaangekondigde Google Pixel te hebben onthuld.

Google Pixel en Google Pixel XL

Google heeft vanochtend bevestigd dat het op 4 oktober nieuwe hardware aan gaat kondigen middels een teaser. De afbeelding hint duidelijk naar een nieuwe smartphone. We weten natuurlijk al meerdere maanden dat de zoekgigant begin oktober de Google Pixel en Google Pixel XL gaat onthullen, de opvolgers van de Huawei Nexus 6P en de LG Nexus 5X. Dit jaar zijn de nieuwe smartphones van Google extra interessant, want het bedrijf neemt afscheid van de Nexus merknaam en neemt zelf meer de controle over.

Nederlandse reclame

De afgelopen weken schreven we regelmatig over renders en onduidelijke foto’s van beide vlaggenschepen. Vanaf vandaag hoeven we wellicht niet meer te speculeren over de echtheid daarvan, want Google heeft zojuist waarschijnlijk per ongeluk de Google Pixel onthuld. In een Nederlandse reclame voor de Nest thermostaat wordt namelijk een onbekende smartphone gebruikt om beelden te bekijken. Het witte toestel doet vagelijk denken aan de gelekte zwarte exemplaren van de Google Pixel. Alle twijfel wordt echter weggenomen door twee nieuwe foto’s die vandaag gelekt zijn van een witte Google Pixel, die exact overeenkomen met het onaangekondigde toestel uit de Nederlandse reclame.

Google Pixel reclameGoogle Pixel reclame

Langwerpige homeknop

Het is interessant om het toestel zo duidelijk in een video te zien. Bovendien lijken de bewegende beelden het gerucht te bevestigen dat de Google Pixel en Google Pixel XL een langwerpige homeknop krijgen. Het is niet helemaal duidelijk of het in de video om de Pixel XL of om de kleinere Pixel gaat. De gelekte foto’s geven wel voor het eerst een beter beeld van de achterkant van Google’s onaangekondigde vlaggenschepen. De smartphones zijn vrij kaal en strak, met een subtiel weggewerkte camera en waarschijnlijk de iconische Pixel-lichtjes. We gaan het allemaal ontdekken op 4 oktober, wanneer Google zijn nieuwe hardware zal gaan onthullen.

Bron: Android Police

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters