‘Record aantal pre-orders Samsung Galaxy S7’

Volgens de laatste geruchten breken de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge de pre-order records die Samsung vorig jaar met de Galaxy S6 heeft neergezet. Beide varanten van het toestel zijn sinds enige tijd te pre-orderen in ongeveer 60 landen en doen het zoals verwacht uitstekend.

Kleine uiterlijke aanpassingen

Hoewel er qua design bij de Samsung Galaxy S7 geen grote stap gemaakt wordt ten opzichte van de Galaxy S6 zijn er onder de motorkap flink wat upgrades uitgevoerd. De batterij is aanzienlijk vergroot en het SD kaartslot maakt zijn rentree. De camera is een grote stap vooruit en hoewel het aantal pixels is verminderd is de grootte van de pixels verhoogd, wat verbluffend mooie foto’s tot resultaat heeft. Het feit dat de S7 waterbestendig is zal ervoor zorgen dat we snel mooie onderwater filmpjes gaan zien.

Samsung Galaxy S7 EdgeDe Edge variant

Opvallend is dat de Edge variant het een stuk beter doet dan de gewone Galaxy S7. Hoewel de Edge variant van het toestel honderd Euro duurder is wordt in 64% van de pre-orders om voor de versie met het gebogen scherm gekozen.
Samsung zal ongeveer 17 miljoen exemplaren beschikbaar hebben hebben in de eerste 3 maanden na release en verwacht daarmee dat het aantal verkochte toestellen flink hoger gaat liggen dan vorig jaar, toen ze in de eerste drie maanden ongeveer 15 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 verkochten. Op 11 Maart zullen de eerste toestellen geleverd worden en voor die tijd kun je bij ons een uitgebreide review verwachten. Natuurlijk staat er nu al een hands-on voor je klaar.

Officiële cijfers

Hoewel het nog afwachten is op de officiële cijfers, lijkt het ons zeer waarschijnlijk dat Samsung met dit nieuwe vlaggenschip een mooi record op zijn naam gaat schrijven.

Gear VR

Als je de Galaxy S7 pre-ordered krijg je Samsung’s headset de Gear VR cadeau, één van de betere headsets die er op dit moment beschikbaar zijn.

Bron: Sammmobile

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. HansZ -

    Waar je niemand over hoort in reviews is dat er van het 32GB interne geheugen slecht iets meer dan 11GB vrij over blijft. Samsung heeft de boel weer eens vol gegooid met ruim 21 GB, incl. besturingssysteem.

  2. S6edge -

    Zeer jammer dat de silver titanium versie van de edge niet te pre-orderen valt anders was deze echt wel in bestelling gegaan 😠😠

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters