‘Record aantal pre-orders Samsung Galaxy S7’

Volgens de laatste geruchten breken de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge de pre-order records die Samsung vorig jaar met de Galaxy S6 heeft neergezet. Beide varanten van het toestel zijn sinds enige tijd te pre-orderen in ongeveer 60 landen en doen het zoals verwacht uitstekend.

Kleine uiterlijke aanpassingen

Hoewel er qua design bij de Samsung Galaxy S7 geen grote stap gemaakt wordt ten opzichte van de Galaxy S6 zijn er onder de motorkap flink wat upgrades uitgevoerd. De batterij is aanzienlijk vergroot en het SD kaartslot maakt zijn rentree. De camera is een grote stap vooruit en hoewel het aantal pixels is verminderd is de grootte van de pixels verhoogd, wat verbluffend mooie foto’s tot resultaat heeft. Het feit dat de S7 waterbestendig is zal ervoor zorgen dat we snel mooie onderwater filmpjes gaan zien.

Samsung Galaxy S7 EdgeDe Edge variant

Opvallend is dat de Edge variant het een stuk beter doet dan de gewone Galaxy S7. Hoewel de Edge variant van het toestel honderd Euro duurder is wordt in 64% van de pre-orders om voor de versie met het gebogen scherm gekozen.
Samsung zal ongeveer 17 miljoen exemplaren beschikbaar hebben hebben in de eerste 3 maanden na release en verwacht daarmee dat het aantal verkochte toestellen flink hoger gaat liggen dan vorig jaar, toen ze in de eerste drie maanden ongeveer 15 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 verkochten. Op 11 Maart zullen de eerste toestellen geleverd worden en voor die tijd kun je bij ons een uitgebreide review verwachten. Natuurlijk staat er nu al een hands-on voor je klaar.

Officiële cijfers

Hoewel het nog afwachten is op de officiële cijfers, lijkt het ons zeer waarschijnlijk dat Samsung met dit nieuwe vlaggenschip een mooi record op zijn naam gaat schrijven.

Gear VR

Als je de Galaxy S7 pre-ordered krijg je Samsung’s headset de Gear VR cadeau, één van de betere headsets die er op dit moment beschikbaar zijn.

Bron: Sammmobile

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters