[Redactioneel] Wat te verwachten in 2009 van: Apple

Het nieuwe jaar is weer begonnen en daarom zullen we bij All About Phones elke dag kort vooruitblikken op wat we dit jaar van de verschillende producenten kunnen verwachten. Vandaag: Apple.

2008 is voorbij en we staan weer aan het begin van een heel nieuw jaar. Veel sites blikken terug op 2008, maar eigenlijk is de toekomst natuurlijk veel interessanter dan het verleden in telecomland. Daarom zullen wij dan ook vooruitblikken op 2009, voor zover daar al gegevens over zijn natuurlijk. Tussen 2 en 8 januari zal elke dag een stukje online komen met een vooruitblik voor 2009, elke dag van een ander merk. Vandaag is het de beurt aan Apple.

Apple betrad de telecommarkt in 2007 en heeft sindsdien slechts twee toestellen gelanceerd. Deze toestellen waren beide weliswaar een gigantisch succes, ze leken erg op elkaar. Om het succes van de iPhone te behouden zal Apple met een toestel moeten komen dat niet bijna gelijk is aan de iPhone 3G. Volgens de geruchten heeft Apple dit zelf ook bedacht en zullen ze dit jaar waarschijnlijk zelfs met twee toestellen komen. Als eerste de iPhone Nano, die kleiner en goedkoper dan de reguliere iPhone moet gaan worden. De echte innovatie zou echter moeten komen in de vorm van een opvolger van de iPhone 3G. Dit toestel is alleen nog wat verder weg dan de iPhone Nano en er is dan ook nog niets over bekend. Vanavond zal Macworld beginnen en het zou wel eens kunnen dat Apple hier haar iPhone Nano gaat aankondigen. De kans dat we ook een opvolger van de iPhone 3G zullen zien op dit evenement is niet zo groot.

Dat was ongeveer alles wat er over 2009 te vertellen valt als het om Apple gaat en hiermee komt dan ook een einde aan dit artikel. Zodra er nieuwe gegevens over Apple toestellen bekend worden, lees je het natuurlijk meteen op All About Phones. Vergeet ook niet om morgen even de site te checken, dan zullen we het jaar 2009 voor LG in een vogelvlucht behandelen. Stay tuned!

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters