Release iPhone 3GS in Singapore erg druk bezocht

De release van de iPhone 3GS hier in Nederland was niet echt drukbezocht en zelfs in Amerika viel het mee met de drukte. Het kan echter ook anders, in Singapore was het relatief druk: er waren 3000 mensen op de been.

iPhone 3GS launch singapore

Amerika, het land van Apple, had een beetje een teleurstellende lancering van de iPhone 3GS, de rijen vielen mee en de eerste mensen waren ‘pas’ 24 uur van tevoren aanwezig. Ook in Nederland viel de launch van de iPhone 3GS een beetje tegen, er waren 50 tot 100 mensen en de eerste persoon was niet meer dan een uurtje of twee à drie van tevoren aanwezig. Uit onze review van het toestel bleek dan ook dat het niet echt revolutionair was. Toch kan het ook anders, in Singapore waren wel grote rijen voor de lancering van de iPhone 3GS ontstaan. Provider SingTel probeerde er een groot feest van te maken en officiële cijfers zeggen dat er ongeveer 2000 man aanwezig was. Volgens getuigen ligt dit getal echter nog een stuk hoger, namelijk rond de 3000.

In Singapore was de lancering van de 3GS dus wel erg succesvol, wat niet alleen door het toestel veroorzaakt was, maar ook door de festiviteiten er omheen. Lokale ster Felicia Chin was aanwezig en SingTel probeerde de feestsfeer nog groter te krijgen met vuurwerk, confetti en verschillende ‘experience zones’ waar de rij doorheen ging. In deze experience zones waren nog extra entertainmentzaken aanwezig waardoor het wachten nog leuker moest worden.

Bron: MacNN

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters