Releaseversie iPhone OS 3.0 lekt uit

Gisteravond is op verschillende torrent-sites de releaseversie van het iPhone OS 3.0 online verschenen. Deze laatste build die tijdens het WWDC werd gebruikt door Apple zal pas volgende week woensdag vrijgegeven worden door de fabrikant.

Apple heeft gisteren tijdens de World Wide Developer Conference bekendgemaakt dat het zijn nieuwe iPhone OS 3.0 pas op 17 juni gaat vrijgeven aan het grote publiek. Echter is gisteren op verschillende torrent-sites een nieuwe build online verschenen van het iPhone OS 3.0. Volgens ontwikkelaars gaat het hier om de nieuwste versie van Apple die de producent volgende week woensdag zou gaan vrijgeven. Build 7a341 zou de zogenaamde ‘Gold Master’-versie zijn die bedoeld is voor het grote publiek en waarvan Apple meent dat de ontwikkeling afgerond is. Inmiddels hebben meerdere gebruikers de versie geprobeerd te installeren op een iPhone met firmware 2.2.1 erop en zolang je de juiste image gebruikt met als naam Phone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw zou het goed moeten gaan, aldus de gebruikers. Meerdere bronnen weten inmiddels aan ons te melden dat het hier daadwerkelijk om de laatste stabiele build zou gaan.

We raden gebruikers wel af om dit zelf te proberen aangezien de garantie van de iPhone 3G hiermee vervalt bij T-Mobile. Daarnaast is er een grote kans dat het proces misgaat en je iPhone beschadigd raakt.

iPhone OS 3.0 torrent release

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. redchilly -

    Ook ik kan bevestigen dat het prima werkt hoor, ook voor niet developers :Y
    Gisterenmiddag mijn 3G 8Gb geprobeerd, later de witte 16Gb ook maar gedaan.
    Alles werkt zonder problemen. Altijd leuk, de eerste zijn 😛

  2. Jens Royakkers -

    Deze versie is gewoon downloadbaar op de Developer website, en je iPhone moet geregistreerd zijn als Developer toestel wat je zo'n 99 dollar gaat kosten. Zelfde situatie bij alle beta versies die er al op torrent sites zijn. Geen nieuws dus.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters