Releaseversie iPhone OS 3.0 lekt uit

Gisteravond is op verschillende torrent-sites de releaseversie van het iPhone OS 3.0 online verschenen. Deze laatste build die tijdens het WWDC werd gebruikt door Apple zal pas volgende week woensdag vrijgegeven worden door de fabrikant.

Apple heeft gisteren tijdens de World Wide Developer Conference bekendgemaakt dat het zijn nieuwe iPhone OS 3.0 pas op 17 juni gaat vrijgeven aan het grote publiek. Echter is gisteren op verschillende torrent-sites een nieuwe build online verschenen van het iPhone OS 3.0. Volgens ontwikkelaars gaat het hier om de nieuwste versie van Apple die de producent volgende week woensdag zou gaan vrijgeven. Build 7a341 zou de zogenaamde ‘Gold Master’-versie zijn die bedoeld is voor het grote publiek en waarvan Apple meent dat de ontwikkeling afgerond is. Inmiddels hebben meerdere gebruikers de versie geprobeerd te installeren op een iPhone met firmware 2.2.1 erop en zolang je de juiste image gebruikt met als naam Phone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw zou het goed moeten gaan, aldus de gebruikers. Meerdere bronnen weten inmiddels aan ons te melden dat het hier daadwerkelijk om de laatste stabiele build zou gaan.

We raden gebruikers wel af om dit zelf te proberen aangezien de garantie van de iPhone 3G hiermee vervalt bij T-Mobile. Daarnaast is er een grote kans dat het proces misgaat en je iPhone beschadigd raakt.

iPhone OS 3.0 torrent release

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters