‘Nieuwe render en specificaties Moto X (2017) online verschenen’

Hoewel het niet in de buurt komt van de gelekte renders en geruchten over de iPhone 8 en Samsung vlaggenschip toestellen, zijn er ook redelijk wat renders gelekt van de aankomende Moto X (2017). Vandaag werd een nieuwe foto toegevoegd aan deze verzameling samen met enkele specificaties.

Moto X (2017)Gouden uitvoering met dual camera setup

Op de render is de Moto X te zien van de voor- en achterkant in een gouden uitvoering. Het toestel komt overeen met eerder gelekte renders met aan de achterkant een dual camera setup. De twee lenzen bevinden zich in een cirkel met een gouden rand, waardoor ze samen bijna op één grote camera lens lijken. Aan de achterkant zijn ook de bekende antenne lijnen zichtbaar samen met het Motorola Logo. De voorkant wordt aan de bovenkant gesierd door twee sensoren en het woord Moto.

Moto X (2017) met octa-core Snapdragon 625

De gelekte specificaties zijn afkomstig van Roland Quandt (@rquandt) en werden in een tweet gepost. Volgens Quandt heeft het toestel de codenaam Sanders en is het modelnummer XT-180x. De Moto X komt verder met een octa-core Snapdragon 625 processor samen met een Adreno 506 GPU. Deze werken in combinatie met  3GB of 4GB RAM en afhankelijk van de variant 32GB of 64GB opslagruimte. In de tweet wordt ook vermeld, dat in ieder geval één van de camera’s aan de achterkant een 13 megapixel lens krijgt.

Ook Albus komt met Snapdragon 625 maar krijgt andere camera

Quandt was echter na het nieuws over de Moto X nog niet klaar en lekte nog meer informatie over een ander toestel met de codenaam Albus. Dit toestel komt, net als de Moto X, ook met een Snapdragon 625 en met dezelfde RAM capaciteit en interne opslag. Het enige verschil tussen de twee toestellen lijkt de camera te zijn, welke een 12 megapixel lens heeft.

Bron: @rquandt (Moto X, Albus), Droidholic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters