Nieuwe render Nokia 9 gelekt: iPhone X killer

Al een tijdje duiken er specificaties en zogenaamde renders van de Nokia 9 op. Natuurlijk is het onmogelijk om te zeggen wat er wel en niet van klopt, maar het lijkt er nu op dat er eindelijk een officiële render van het toestel is gelekt. De telefoon heeft veel overeenkomsten met wat er al eerder opdook en bevestigt een paar geruchten.

Minieme randen bevestigd

De render is opgedoken via de Chinese social media website Weibo en laat een Nokia 9 van de voorkant zien. Op de foto is duidelijk te zien dat HMD Global voor een randloos design gaat. Dit werd eerder ook al beweerd en verschillende mock-ups lieten inderdaad al een smartphone met minieme randen zien.

Nokia 9 dubbele selfie camera

Dubbele selfie-camera en hoofdcamera

Iets anders waarover gefluisterd werd is een dubbele camera aan zowel de voor- als achterkant. In de code van Android Oreo’s bèta apk zou er een verwijzing zijn gevonden naar een toestel met vier camera’s. Ook dit lijkt bevestigd te worden door de nieuw render, welke aan de voorkant een dubbele selfie camera heeft. Hoewel het niet zichtbaar is, nemen we aan dat ook de achterkant is uitgerust met een dual camera setup.

Nokia 9 is de Note 8 van HMD

Wanneer we de Nokia 9 mogen verwachten is nog een mystery. Volgens sommigen zou HMD het toestel op 19 januari gaan aankondigen. De telefoon zou dan samen met de nieuwe Nokia 8  worden onthuld. En wat kunnen we van de smartphone zelf verwachten? De Nokia 9 zou onder andere komen met een Snapdragon 835 chipset van Qualcomm, een beeldverhouding van 18:9 en 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Het zou de bedoeling zijn dat de Nokia 9 net zoals de Galaxy Note 8 de meer krachtige versie wordt van de Nokia 8 met extra premium features.

Via: 91mobiles

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters