Nieuwe render Nokia 9 gelekt: iPhone X killer

Al een tijdje duiken er specificaties en zogenaamde renders van de Nokia 9 op. Natuurlijk is het onmogelijk om te zeggen wat er wel en niet van klopt, maar het lijkt er nu op dat er eindelijk een officiële render van het toestel is gelekt. De telefoon heeft veel overeenkomsten met wat er al eerder opdook en bevestigt een paar geruchten.

Minieme randen bevestigd

De render is opgedoken via de Chinese social media website Weibo en laat een Nokia 9 van de voorkant zien. Op de foto is duidelijk te zien dat HMD Global voor een randloos design gaat. Dit werd eerder ook al beweerd en verschillende mock-ups lieten inderdaad al een smartphone met minieme randen zien.

Nokia 9 dubbele selfie camera

Dubbele selfie-camera en hoofdcamera

Iets anders waarover gefluisterd werd is een dubbele camera aan zowel de voor- als achterkant. In de code van Android Oreo’s bèta apk zou er een verwijzing zijn gevonden naar een toestel met vier camera’s. Ook dit lijkt bevestigd te worden door de nieuw render, welke aan de voorkant een dubbele selfie camera heeft. Hoewel het niet zichtbaar is, nemen we aan dat ook de achterkant is uitgerust met een dual camera setup.

Nokia 9 is de Note 8 van HMD

Wanneer we de Nokia 9 mogen verwachten is nog een mystery. Volgens sommigen zou HMD het toestel op 19 januari gaan aankondigen. De telefoon zou dan samen met de nieuwe Nokia 8  worden onthuld. En wat kunnen we van de smartphone zelf verwachten? De Nokia 9 zou onder andere komen met een Snapdragon 835 chipset van Qualcomm, een beeldverhouding van 18:9 en 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Het zou de bedoeling zijn dat de Nokia 9 net zoals de Galaxy Note 8 de meer krachtige versie wordt van de Nokia 8 met extra premium features.

Via: 91mobiles

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters