Render van de HTC Trophy duikt op

De HTC Trophy is een Windows Mobile-telefoon die in 2010 uit moet komen. Dat bleek uit een uitgelekte roadmap. Van het toestel is nu een duidelijke render verschenen.

HTC Trophy

We vonden de Trophy een hele tijd terug in een uitgelekte roadmap van HTC. Daardoor wisten we al hoe de telefoon er ongeveer uit zou komen te zien. Ook bleek al uit de voorlopige specificaties dat er een hardwarematig qwerty-toetsenbord op de Trophy zou zitten, dat recht onder het scherm zit. Verder zou er een 600MHz-processor en een 3,0 inch-scherm in zitten. Inmiddels zijn we, na het verschijnen van de roadmap, alweer een poosje verder, en nu is er een duidelijker plaatje opgedoken van de Windows Mobile-telefoon. Daarop is duidelijk te zien hoe de Trophy eruit komt te zien. Onder andere valt op dat er qua formfactor wel wat gelijkenissen zijn met de HD2. Tevens lijkt er een trackball aanwezig te zijn, wat we vooral kennen van de Android-telefoons van HTC.

Door de uitgelekte render gaan er geluiden dat het toestel weleens aangekondigd zou kunnen worden tijdens het MWC. De roadmap vertelde ons echter dat de Trophy pas later in 2010 uitgebracht gaat worden. De overige specificaties melden dat er Wi-Fi, Bluetooth 2.1, UMTS, een 5-megapixelcamera met autofocus en 256MB RAM in de telefoon zitten. Over een prijs is nog niets bekend. Overigens is nog onduidelijk of de render wel echt is.

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. alin -

  Het tostel ziet lekker strak uit! wat ik ook een voordeel vind, is dat het naast een qwerty toetsenbord ook een touchscreen heeft! Op een andere site heb ik gelezen dat dit toestel in april/mei op de markt komt.

 2. ElCondor -

  @DaannO Ja ik ga misschien nog een render maken, maar ik weet niet waarvan. Even afwachten of er ergens geruchten zijn idd.

  @Domipost
  Ik ben ook benieuwd of het een beetje klopt!
  De hardware buttons zijn allemaal bedacht, en ook de optical pad.
  Jelle

 3. ElCondor -

  Deze render is niet officieel, maar door mij gemaakt.
  Een paar mensen hebben de watermark weggehaald en het gepost. Het staat nu al meer dan op 15 sites terwijl dat niet mijn bedoeling was.
  Zie [url=http://tinyurl.com/y8aw5z7]hier[/url] voor meer info.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters