Render van de HTC Trophy duikt op

De HTC Trophy is een Windows Mobile-telefoon die in 2010 uit moet komen. Dat bleek uit een uitgelekte roadmap. Van het toestel is nu een duidelijke render verschenen.

HTC Trophy

We vonden de Trophy een hele tijd terug in een uitgelekte roadmap van HTC. Daardoor wisten we al hoe de telefoon er ongeveer uit zou komen te zien. Ook bleek al uit de voorlopige specificaties dat er een hardwarematig qwerty-toetsenbord op de Trophy zou zitten, dat recht onder het scherm zit. Verder zou er een 600MHz-processor en een 3,0 inch-scherm in zitten. Inmiddels zijn we, na het verschijnen van de roadmap, alweer een poosje verder, en nu is er een duidelijker plaatje opgedoken van de Windows Mobile-telefoon. Daarop is duidelijk te zien hoe de Trophy eruit komt te zien. Onder andere valt op dat er qua formfactor wel wat gelijkenissen zijn met de HD2. Tevens lijkt er een trackball aanwezig te zijn, wat we vooral kennen van de Android-telefoons van HTC.

Door de uitgelekte render gaan er geluiden dat het toestel weleens aangekondigd zou kunnen worden tijdens het MWC. De roadmap vertelde ons echter dat de Trophy pas later in 2010 uitgebracht gaat worden. De overige specificaties melden dat er Wi-Fi, Bluetooth 2.1, UMTS, een 5-megapixelcamera met autofocus en 256MB RAM in de telefoon zitten. Over een prijs is nog niets bekend. Overigens is nog onduidelijk of de render wel echt is.

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. alin -

  Het tostel ziet lekker strak uit! wat ik ook een voordeel vind, is dat het naast een qwerty toetsenbord ook een touchscreen heeft! Op een andere site heb ik gelezen dat dit toestel in april/mei op de markt komt.

 2. ElCondor -

  @DaannO Ja ik ga misschien nog een render maken, maar ik weet niet waarvan. Even afwachten of er ergens geruchten zijn idd.

  @Domipost
  Ik ben ook benieuwd of het een beetje klopt!
  De hardware buttons zijn allemaal bedacht, en ook de optical pad.
  Jelle

 3. ElCondor -

  Deze render is niet officieel, maar door mij gemaakt.
  Een paar mensen hebben de watermark weggehaald en het gepost. Het staat nu al meer dan op 15 sites terwijl dat niet mijn bedoeling was.
  Zie [url=http://tinyurl.com/y8aw5z7]hier[/url] voor meer info.

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters