Render van nieuwe ZTE-telefoon lekt uit

Een persfoto van een nieuwe ZTE-smartphone is uitgelekt. Het lijkt te gaan om een toestel met een scherm van vijf inch, en de naam van het beestje luidt ZTE Grand X Pro.

Render van nieuwe ZTE-telefoon lekt uit ztegrandxpro

Daarmee komt de naamgeving dichtbij de eerder bekendgemaakte ZTE Grand X LTE-telefoon, die in juni door de Chinese fabrikant is aangekondigd voor de Aziatische en Europese markt. Dat toestel had een dualcore Qualcomm MSM8960-processor die zijn werk deed op 1,5 Ghz per kern. Een 8-megapixelcamera en een 720p-videocamera aan de voorkant waren andere specificaties van dit LTE-toestel, dat vanwege het ontbreken van LTE-netwerken hier niet op de Nederlandse markt is gebracht.

Over de ZTE Grand X Pro is nog erg weinig bekend, behalve het plaatje en de omvang van het scherm: 4,5 tot 5 inch. Wat er precies voor elektronica in zit is nog niet bekend. Het toestel loopt op Android, maar welke versie is niet helemaal uit de afbeelding af te leiden. De aanduiding Pro geeft aan dat het om een soort upgrade moet gaan ten opzichte van de in juni gepresenteerde telefoon, maar wat er precies voor verbeteringen in zitten blijft nog even giswerk.

Wellicht wordt dit toestel tijdens een van de grote elektronicabeurzen begin volgend jaar aangekondigd, de CES in januari of het MWC in februari. Beide evenementen worden door All About Phones verslagen, dus als deze ZTE er wordt gepresenteerd, valt er hier meer over te lezen.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters