Render van nieuwe ZTE-telefoon lekt uit

Een persfoto van een nieuwe ZTE-smartphone is uitgelekt. Het lijkt te gaan om een toestel met een scherm van vijf inch, en de naam van het beestje luidt ZTE Grand X Pro.

Render van nieuwe ZTE-telefoon lekt uit ztegrandxpro

Daarmee komt de naamgeving dichtbij de eerder bekendgemaakte ZTE Grand X LTE-telefoon, die in juni door de Chinese fabrikant is aangekondigd voor de Aziatische en Europese markt. Dat toestel had een dualcore Qualcomm MSM8960-processor die zijn werk deed op 1,5 Ghz per kern. Een 8-megapixelcamera en een 720p-videocamera aan de voorkant waren andere specificaties van dit LTE-toestel, dat vanwege het ontbreken van LTE-netwerken hier niet op de Nederlandse markt is gebracht.

Over de ZTE Grand X Pro is nog erg weinig bekend, behalve het plaatje en de omvang van het scherm: 4,5 tot 5 inch. Wat er precies voor elektronica in zit is nog niet bekend. Het toestel loopt op Android, maar welke versie is niet helemaal uit de afbeelding af te leiden. De aanduiding Pro geeft aan dat het om een soort upgrade moet gaan ten opzichte van de in juni gepresenteerde telefoon, maar wat er precies voor verbeteringen in zitten blijft nog even giswerk.

Wellicht wordt dit toestel tijdens een van de grote elektronicabeurzen begin volgend jaar aangekondigd, de CES in januari of het MWC in februari. Beide evenementen worden door All About Phones verslagen, dus als deze ZTE er wordt gepresenteerd, valt er hier meer over te lezen.

Bron: Pocketnow

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters