Render van Nokia Lumia 805 gelekt

Via Baidu, een Chinese zoekmachine, is een plaatje online gekomen met een nog onbekende Nokia-telefoon. Het zou gaan om de Nokia Lumia 805.

render Lumia 805

Nokia heeft vermoedelijk nogal wat telefoons te presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind volgende week losbarst. Dat er van tevoren plaatjes van telefoons lekken is dus niet zo bijzonder. Of het plaatje echt is, wordt echter her en der stevig betwijfeld.

De kast van het toestel lijkt namelijk als twee druppels water op de Nokia X7, die op Symbian loopt. Op de render is op het scherm echter een Windows Phone-interface te zien. Sommigen vermoeden dan ook dat het gaat om nep.

Anderen wijzen er weer op dat de Nokia N9, een MeeGo-toestel, dezelfde behuizing heeft als de later gepresenteerde Nokia Lumia 800. Dus het is niet ongebruikelijk dat Nokia zijn behuizingen recyclet voor andere toestellen. Eerder al lekte een render van een andere Lumia, de 610, die sprekend op de Nokia C7 lijkt.

Het valt op dit moment niet te zeggen of bijgaande plaatjes echt die an de toekomstige Nokia 805 zijn. All About Phones gaat naar het Mobile World Congress en zal daar het aanbod persoonlijk inspecteren.

De 805 lijkt een 3,9 inch WVGA scherm te krijgen en een 1450 Li-ion batterij. Op de achterkant zou een 12-megapixelcamera zitten met twee LED-flitsers en de mogelijkheid om video op te nemen. Er zou 16GB intern geheugen in zitten.

Bron: Softpedia

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters