Render van Nokia Lumia 805 gelekt

Via Baidu, een Chinese zoekmachine, is een plaatje online gekomen met een nog onbekende Nokia-telefoon. Het zou gaan om de Nokia Lumia 805.

render Lumia 805

Nokia heeft vermoedelijk nogal wat telefoons te presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind volgende week losbarst. Dat er van tevoren plaatjes van telefoons lekken is dus niet zo bijzonder. Of het plaatje echt is, wordt echter her en der stevig betwijfeld.

De kast van het toestel lijkt namelijk als twee druppels water op de Nokia X7, die op Symbian loopt. Op de render is op het scherm echter een Windows Phone-interface te zien. Sommigen vermoeden dan ook dat het gaat om nep.

Anderen wijzen er weer op dat de Nokia N9, een MeeGo-toestel, dezelfde behuizing heeft als de later gepresenteerde Nokia Lumia 800. Dus het is niet ongebruikelijk dat Nokia zijn behuizingen recyclet voor andere toestellen. Eerder al lekte een render van een andere Lumia, de 610, die sprekend op de Nokia C7 lijkt.

Het valt op dit moment niet te zeggen of bijgaande plaatjes echt die an de toekomstige Nokia 805 zijn. All About Phones gaat naar het Mobile World Congress en zal daar het aanbod persoonlijk inspecteren.

De 805 lijkt een 3,9 inch WVGA scherm te krijgen en een 1450 Li-ion batterij. Op de achterkant zou een 12-megapixelcamera zitten met twee LED-flitsers en de mogelijkheid om video op te nemen. Er zou 16GB intern geheugen in zitten.

Bron: Softpedia

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters