Render verschenen waarop HTC One M9+ naast M9 is te zien

Er is een render verschenen van de HTC One M9+ naast de gewone One M9. Hierop is te zien dat de telefoon een klein beetje groter is en dat hij een fysieke homeknop heeft.

Render verschenen waarop HTC One M9+ naast M9 is te zien Htc

De foto is geplaatst door @OnLeaks, dat de laatste tijd vaker actief is. Ook lijkt HTC de One M9+ te hebben uitgerust met een dubbele camera aan de achterkant, zoals dit bij de One M8 ook het geval is. De gewone One M9 heeft een normale 20-megapixelcamera.

Opvallend is dat de telefoon een fysieke homeknop heeft. Waarschijnlijk zit hierin een vingerafdruksensor. Deze zou hetzelfde moeten werken als de vingerafdruksensor van Samsung, namelijk door te vegen en niet door je vinger er op te houden. Dit is wel het geval bij vingerafdruksensors van Apple en Huawei.

Als gevolg van de aanwezigheid van de fysieke homeknop is de BoomSound-speaker aan de onderkant in tweeën gesplitst. Eerder verschenen er al geruchten over specificaties van de HTC One M9+.

Zo zou de telefoon een scherm met een formaat van 5,2 inch krijgen. Deze display krijgt een quad HD-resolutie van 1440×2560 pixels. HTC brengt in China waarschijnlijk een exemplaar op de markt die een MediaTek-processor heeft. Het gaat hier om de MT6795-chipset. Deze processor heeft acht kernen en heeft een maximale kloksnelheid van 2GHz.

Elders komt waarschijnlijk een variant op de markt met de Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Deze heeft ook acht kernen en eveneens een kloksnelheid van maximaal 2GHz. De HTC One M9+ krijgt 3GB ram en 32GB uitbreidbaar geheugen.

Het is nog onbekend wanneer HTC de One M9+ presenteert en wanneer hij in de winkels ligt. Het is overigens überhaupt de vraag of HTC de telefoon écht in de verkoop gaat doen. Vorig jaar werd een soortgelijke variant van de HTC One M8 uiteindelijk niet in de verkoop gedaan.

HTC One M9+ met gewone One M9 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters