Renders tonen uiterlijk iPhone 7 en 7 Plus

Een setje renders toont het uiterlijk van de iPhone 7 en zijn grotere broertje. In de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de telefoons verschillende camera’s zullen krijgen.

iPhone 7

In de eerste CAD (computer aided design) render is de iPhone 7 te zien. De opening voor de achtercamera is hier groter dan op huidige iPhones. Daarnaast valt het op dat de antennelijnen niet meer over de achterkant van het toestel lopen, maar de lijn aan de zijkant volgt. Deze designkeuze kan gebaseerd zijn op de hoeveelheid kritiek die de antennebanden in de iPhone 6 opwekten.

 

iPhone 7 Plus

De renders voor de iPhone 7 Plus tonen veel overeenkomsten met die van de normale 7. Toch is er één groot verschil: de camera-opening bij de 7 Plus is wijder. Achter deze grotere opening kunnen twee camera’s geplaatst worden. Lees hier meer over de iPhone 7 met twee camera’s. Zoals eerste gelekte informatie al suggereert, krijgt dus alleen de iPhone 7 Plus een dubbele camera. Op de renders van de 7 Plus is het niet zichtbaar of een Smart Connector aanwezig zal zijn in de telefoon.

In de bodem zie je twee roostertjes zitten, aangezien er geen 3.5mm-poort in de telefoon zit. Hierdoor kan Apple eventueel stereo luidsprekers in de telefoon plaatsen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid ook dat achter één roostertje de microfoon zit en achter de andere zich een luidspreker schuilhoudt.

Afkomst

Deze renders kunnen afkomstig zijn van Catcher. Catcher is de afgelopen jaren de producent geweest van de metalen frames voor iPhones. Vermoedelijk zijn deze renders bestemd voor de productie van de telefoon, aangezien ze details bevatten die hiervoor van belang zijn. Zo is het bijvoorbeeld zichtbaar dat er een uitsparing is bij het Apple-logo, zodat deze later ingelegd kan worden.

De iPhone 7 zal waarschijnlijk in het najaar worden aangekondigd, al is dit niet bevestigd. Mocht je nu een iPhone willen kopen, dan is de iPhone 6s een echte aanrader.

Bron: AppleInsider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters