Renders tonen uiterlijk iPhone 7 en 7 Plus

Een setje renders toont het uiterlijk van de iPhone 7 en zijn grotere broertje. In de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de telefoons verschillende camera’s zullen krijgen.

iPhone 7

In de eerste CAD (computer aided design) render is de iPhone 7 te zien. De opening voor de achtercamera is hier groter dan op huidige iPhones. Daarnaast valt het op dat de antennelijnen niet meer over de achterkant van het toestel lopen, maar de lijn aan de zijkant volgt. Deze designkeuze kan gebaseerd zijn op de hoeveelheid kritiek die de antennebanden in de iPhone 6 opwekten.

 

iPhone 7 Plus

De renders voor de iPhone 7 Plus tonen veel overeenkomsten met die van de normale 7. Toch is er één groot verschil: de camera-opening bij de 7 Plus is wijder. Achter deze grotere opening kunnen twee camera’s geplaatst worden. Lees hier meer over de iPhone 7 met twee camera’s. Zoals eerste gelekte informatie al suggereert, krijgt dus alleen de iPhone 7 Plus een dubbele camera. Op de renders van de 7 Plus is het niet zichtbaar of een Smart Connector aanwezig zal zijn in de telefoon.

In de bodem zie je twee roostertjes zitten, aangezien er geen 3.5mm-poort in de telefoon zit. Hierdoor kan Apple eventueel stereo luidsprekers in de telefoon plaatsen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid ook dat achter één roostertje de microfoon zit en achter de andere zich een luidspreker schuilhoudt.

Afkomst

Deze renders kunnen afkomstig zijn van Catcher. Catcher is de afgelopen jaren de producent geweest van de metalen frames voor iPhones. Vermoedelijk zijn deze renders bestemd voor de productie van de telefoon, aangezien ze details bevatten die hiervoor van belang zijn. Zo is het bijvoorbeeld zichtbaar dat er een uitsparing is bij het Apple-logo, zodat deze later ingelegd kan worden.

De iPhone 7 zal waarschijnlijk in het najaar worden aangekondigd, al is dit niet bevestigd. Mocht je nu een iPhone willen kopen, dan is de iPhone 6s een echte aanrader.

Bron: AppleInsider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters