‘Renders Nokia D1C verschijnen’

De verwachting is dat Nokia begin 2017 weer een smartphone gaat uitbrengen. Er is al redelijk wat informatie gelekt over de nieuwe telefoon van Nokia, die voor nu de naam Nokia D1C heeft. Nu zijn er ook renders verschenen van het nieuwe toestel van Finse makelij.

De afbeeldingen laten het toestel in drie kleuren zien, namelijk zwart, wit en goud. De eerste twee modellen hebben geen vingerafdrukscanner, terwijl op de render van de laatste wel een scanner te zien is. Het zou dus kunnen dat de ‘gouden’ uitvoering duurder is dan de andere twee. Zeker is dit echter niet.

Specificaties  Nokia D1C

Eerder doken ook al de vermeende specificaties van de Nokia D1C op in een benchmark van AnTuTu. Daaruit bleek dat de smartphone waarschijnlijk aangedreven wordt door de Snapdragon 430-chipset. Deze heeft acht Cortex A53-kernen die maximaal 1,4 GHz klokken. Het werkgeheugen zou 3 GB groot zijn en de opslagruimte is waarschijnlijk 32 GB. De achtercamera heeft naar verluidt een 13-megapixelsensor. Selfies zou je nemen in 8 megapixel.

nokia d1c zwartnokia d1c witnokia d1c goud

Wordt de Nokia D1C een tablet?

De benchmark van GFXBench vertoont behoorlijk wat verschillen met die van AnTuTu. Het interessantste is eigenlijk het schermformaat dat eerstgenoemde medium vermeldt. Volgens GFXBench krijgt de D1C namelijk een 13,8 inch groot full HD-scherm. Daarmee lijkt het een stuk waarschijnlijker dat het nieuwe apparaat van Nokia een tablet dan een smartphone is. De definitieve specificaties zijn nog niet bekend. Het wordt dus nog even afwachten met welk soort apparaat Nokia zijn rentree maakt.

Bron: Weibo via AndroidPure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Imre Himmelbauer -

      Staat inderdaad ook onderaan het bericht. Het zijn natuurlijk nog geruchten, dus het kan nog zowel een tablet als een smartphone worden. 🙂

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters