‘Renders Nokia D1C verschijnen’

De verwachting is dat Nokia begin 2017 weer een smartphone gaat uitbrengen. Er is al redelijk wat informatie gelekt over de nieuwe telefoon van Nokia, die voor nu de naam Nokia D1C heeft. Nu zijn er ook renders verschenen van het nieuwe toestel van Finse makelij.

De afbeeldingen laten het toestel in drie kleuren zien, namelijk zwart, wit en goud. De eerste twee modellen hebben geen vingerafdrukscanner, terwijl op de render van de laatste wel een scanner te zien is. Het zou dus kunnen dat de ‘gouden’ uitvoering duurder is dan de andere twee. Zeker is dit echter niet.

Specificaties  Nokia D1C

Eerder doken ook al de vermeende specificaties van de Nokia D1C op in een benchmark van AnTuTu. Daaruit bleek dat de smartphone waarschijnlijk aangedreven wordt door de Snapdragon 430-chipset. Deze heeft acht Cortex A53-kernen die maximaal 1,4 GHz klokken. Het werkgeheugen zou 3 GB groot zijn en de opslagruimte is waarschijnlijk 32 GB. De achtercamera heeft naar verluidt een 13-megapixelsensor. Selfies zou je nemen in 8 megapixel.

nokia d1c zwartnokia d1c witnokia d1c goud

Wordt de Nokia D1C een tablet?

De benchmark van GFXBench vertoont behoorlijk wat verschillen met die van AnTuTu. Het interessantste is eigenlijk het schermformaat dat eerstgenoemde medium vermeldt. Volgens GFXBench krijgt de D1C namelijk een 13,8 inch groot full HD-scherm. Daarmee lijkt het een stuk waarschijnlijker dat het nieuwe apparaat van Nokia een tablet dan een smartphone is. De definitieve specificaties zijn nog niet bekend. Het wordt dus nog even afwachten met welk soort apparaat Nokia zijn rentree maakt.

Bron: Weibo via AndroidPure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Imre Himmelbauer -

      Staat inderdaad ook onderaan het bericht. Het zijn natuurlijk nog geruchten, dus het kan nog zowel een tablet als een smartphone worden. 🙂

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters