'Retailmateriaal van de Nokia 800 komt naar buiten'

Pocketnow heeft twee renders gepubliceerd van retailmateriaal dat Nokia gaat gebruiken om de Nokia 800 te gaan promoten. De Nokia 800 zal de naam worden van de Sea Ray die al eerder uitgelekt was.

De gepubliceerde renders worden door fabrikanten veelal gebruikt om vooraf aan de retail-kanalen te laten zien wat voor materiaal ze in de winkel kunnen verwachten om een toestel aan te prijzen. De renders zijn niet van hoge kwaliteit en zien er erg onafgewerkt uit, maar komen wel overeen met de mate van kwaliteit die verschillende producenten gebruiken om hun kanalen in te lichten. De kwaliteit van de render komt erg overeen met de eerder uitgelekte retailzuil van Sony Ericsson qua afwerking en kwaliteit.

Het belangrijkste nieuws dat op te maken is uit de zuil is dat de Nokia Sea Ray, Nokia’s eerste Windows Phone-smartphone, naar alle waarschijnlijkheid de Nokia 800 gaat heten. De naam komt ook overeen met de nieuwe naamgeving van Nokia-telefoons. Wel dient opgemerkt te worden dat de overige informatie op de afbeelding naar verwachting niet zal kloppen. Zo zal de prijs en de getoonde afbeelding van de telefoon niet overeenkomen met het eindproduct.

Wel lijkt het erop dat Nokia het sociale element van Windows Phone gaat belichten in zijn campagnes. De producent legt een sterke nadruk op Facebook en diens elementen die via de telefoon bewerkt kunnen worden. De Nokia 800 zal naar verwachting op 26 oktober aangekondigd worden door Nokia tijdens Nokia World. All About Phones zal hierbij live aanwezig zijn om verslag te doen.

Nokia 800 retail

 

Nokia 800 retail

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Samsung-Rules -

    Waar ik bang voor ben is dat het eerste wp7 exemplaar van nokia nog kinderziektes zal bevatten, en of nog niet af is. Als dit zo is dan ben ik bang dat dit ongeboren kindje een flop zal worden, na al het commentaar dat nokia al heeft gehad door wp7 te omarmen!! Volgende maand heb ik een meeting met mensen van Nokia waar ik oa dit toestel uitgebreid zal kunnen testen!!:P

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters