'Retailmateriaal van de Nokia 800 komt naar buiten'

Pocketnow heeft twee renders gepubliceerd van retailmateriaal dat Nokia gaat gebruiken om de Nokia 800 te gaan promoten. De Nokia 800 zal de naam worden van de Sea Ray die al eerder uitgelekt was.

De gepubliceerde renders worden door fabrikanten veelal gebruikt om vooraf aan de retail-kanalen te laten zien wat voor materiaal ze in de winkel kunnen verwachten om een toestel aan te prijzen. De renders zijn niet van hoge kwaliteit en zien er erg onafgewerkt uit, maar komen wel overeen met de mate van kwaliteit die verschillende producenten gebruiken om hun kanalen in te lichten. De kwaliteit van de render komt erg overeen met de eerder uitgelekte retailzuil van Sony Ericsson qua afwerking en kwaliteit.

Het belangrijkste nieuws dat op te maken is uit de zuil is dat de Nokia Sea Ray, Nokia’s eerste Windows Phone-smartphone, naar alle waarschijnlijkheid de Nokia 800 gaat heten. De naam komt ook overeen met de nieuwe naamgeving van Nokia-telefoons. Wel dient opgemerkt te worden dat de overige informatie op de afbeelding naar verwachting niet zal kloppen. Zo zal de prijs en de getoonde afbeelding van de telefoon niet overeenkomen met het eindproduct.

Wel lijkt het erop dat Nokia het sociale element van Windows Phone gaat belichten in zijn campagnes. De producent legt een sterke nadruk op Facebook en diens elementen die via de telefoon bewerkt kunnen worden. De Nokia 800 zal naar verwachting op 26 oktober aangekondigd worden door Nokia tijdens Nokia World. All About Phones zal hierbij live aanwezig zijn om verslag te doen.

Nokia 800 retail

 

Nokia 800 retail

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters