Reuters krijgt Nokia's App Store bevestigd

Het nieuwsmedium Reuters heeft via bronnen binnen Nokia bevestigd gekregen dat Nokia daadwerkelijk volgende week met een eigen App Store op de proppen zal komen. Hiermee biedt Nokia haar Symbian-gebruikers de mogelijkheid om applicaties via hun toestel aan te schaffen.

Reuters is een gerenommeerd nieuwsmedium dat altijd welingelicht is in verschillende markten. Zo hebben ze dan ook betrouwbare bronnen bij Nokia en vandaag hebben ze bevestigd gekregen dat Nokia volgende week met een eigen App Store zal gaan komen. De twee bronnen weten afzonderlijk van elkaar te bevestigen dat de producent de App Store tijdens het MWC zal gaan lanceren. Nokia biedt via deze nieuwe applicatiewinkel haar gebruikers de mogelijkheid om gelijk applicaties via hun eigen telefoon binnen te halen. Het gerucht gaat dat in eerste instantie alleen Sybmian-telefoons er gebruik van kunnen maken aangezien alleen Symbian-applicaties aangeboden zullen gaan worden. Het zou tijdens de introductie om een beperkt aantal gaan waarbij voor een gedeelte betaald zal moeten worden. Er zullen ook gratis applicaties bij zitten echter is de verwachting dat het hier om een beperkt aantal zal gaan.

Nokia komt met de introductie van haar eigen online applicatie winkel in de voetstappen van Apple die al ruim een jaar een succesvolle applicatiewinkel heeft voor haar iPhone’s. De winkel van Apple heeft inmiddels al meer dan een half miljard aan applicaties zien voorbijkomen waardoor de omzet van het bedrijf exponentieel gegroeid is het afgelopen jaar. Overigens zullen ook andere producenten volgen met een eigen applicatiewinkel. Zo hebben Samsung en Vodafone hun winkels al online en de geruchten gaan dat Microsoft en Palm snel zullen volgen.

Bron: Reuters

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters