Review Nokia N97 onthult nieuwe details en bevestigt 5900

In een review van de Nokia N97 die afgelopen weekend geplaatst is, komen een aantal nieuwe details over dit toestel tevoorschijn. Daarnaast komt er een bevestiging voor de Nokia 5900 XpressMusic naar boven in de review.

Nokia N97

Afgelopen weekend plaatste Mobile-Review een review van de Nokia N97, waaruit een aantal nieuwe details gevist zijn. Deze details betreffen eigenlijk alle aspecten van het toestel, hoewel er wat meer nieuws is over de hardwarekant. Het eerste en misschien wel opvallendste is dat Nokia gebruik blijft maken van vreemde stylussen. In de Nokia 5800 XpressMusic had Nokia al een vreemde stylus in de vorm van een plectrum, de N97 zal uitgerust worden met een stylus in usb-stick-vorm. Het toestel zal in twee kleuren komen, Dark Brown en White, oftewel donkerbruin en wit. Er zal dus geen zwarte versie van de N97 komen. Ook op het gebied van geheugen is er nieuws: naast de 32GB geheugen die de N97 al heeft, zal er nog eens een 32GB geheugenkaartje bij geplaatst kunnen worden zodra deze op de markt komt, een firmware-update is daarvoor niet nodig.

De USB-overdrachtsnelheid zal redelijk snel zijn bij de N97, ongeveer 5Mbit per seconde, net als bij de 5800 XpressMusic. Verder zal de N97 een speciale geluidschip hebben, wat als resultaat heeft dat het geluid beter is dan dat van de 5800 en de volgens velen nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit van de N91 zal benaderen. Dit klinkt allemaal erg mooi en we kunnen dan ook niet wachten tot we de N97 in onze handen krijgen. Verwacht een review van ons tegen de tijd dat het toestel in de winkel ligt.

Iets wat helemaal niet met de N97 te maken heeft, maar wel te lezen was in de bovengenoemde review, is dat de Nokia 5900 XpressMusic volgens de bronnen van Mobile-Review echt zal komen. Of dat in de vorm die we al eerder gezien hebben zal zijn, is nog niet helemaal bekend, maar ondanks alle ongelovige reacties op de eerste foto’s van dat toestel is die kans zeker aanwezig. Wat in ieder geval zeker is, is dat de 5900 de 5800 op een aantal puntjes zal verbeteren voor een prijs die net zo laag zal zijn.

Nokia N97 met stylus MR

 

Nokia N97 stylus MR

 

Bron: The Nokia Guide

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters