Review Samsung B5310 CorbyPRO gepubliceerd door GSM Arena

De Samsung CorbyPRO, één van de meest besproken Samsung-telefoons van het moment, is flink onder handen genomen door GSM Arena. De site heeft het toestel gereviewed en kwam tot een overwegend positieve conclusie.

Corby Pro GSM Arena

We krijgen hier op All About Phones dagelijks reacties van mensen die niet kunnen wachten om een CorbyPRO van Samsung in handen te krijgen en we zijn dan ook erg geïnteresseerd in hoe het toestel presteert. Helaas hebben we hem zelf nog niet voor een review kunnen bemachtigen, maar onze Engelse collega’s van GSM Arena deden dat wel. De site publiceerde dit weekend een review van de telefoon, waarin zij tot een overwegend positieve conclusie kwamen.

De uiteindelijke conclusie van GSM Arena was dat zij het toestel erg goed vonden, en dat hij met recht CorbyPRO genoemd mag worden. De site noemde het toestel ook wel ‘de top Corby’, vanwege zijn voor een Corby ongekende functies. Zo heeft het toestel Wi-Fi, GPS en 3G aan boord en is er een volgens GSM Arena prettig toetsenbord aanwezig. Dat gezegd, kwam de site wel tot de conclusie dat de concurrentie hoog is met bijvoorbeeld de Nokia 6760 Slide en de LG GW520, die respectievelijk Symbian en een groter scherm als voordeel bieden. Het toestel zou echter zeker het overwegen waard zijn en dat maakt ons natuurlijk alleen nog maar nieuwsgieriger om hem uit te proberen. We zullen dan ook ons uiterste best doen om een B5310 te reviewen, hoewel het maar de vraag is of dat lukt. Tot die tijd zul je het dus met de review van GSM Arena moeten doen.

Corby Pro vs Lindy GSM Arena

 

Corby Pro vs GW520 GSM Arena

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters