Review Samsung Galaxy S noemt toestel 'beste Android-toestel ooit'

GSM Arena heeft haar review van de Samsung Galaxy S, het nieuwe Android-vlaggenschip van Samsung gepubliceerd en noemt het toestel hierin de beste Android-telefoon tot nu toe. Vooral het scherm en de performance vielen erg in de smaak.

Samsung Galaxy S GSM Arena

Zoals wel vaker heeft GSM Arena als een van de eersten, in dit geval na Mobile Review een review van de Samsung Galaxy S gepubliceerd. De review is erg positief over het toestel en volgens de site is de Galaxy S zelfs de beste Android-telefoon tot nu toe. De drie hoofdpunten die het toestel boven de competitie, die bestaat uit onder andere de Nexus One, HTC Desire, Sony Ericsson Xperia X10 en Motorola Milestone, zet zijn het scherm, de interface en de prestaties. De site was erg positief over de implementatie van de TouchWiz-interface en daarnaast zou het toestel lekker snel draaien. Het Super-amoled-scherm zou het beste scherm dat op dit moment op de markt te vinden is zijn en de complete featureset die de i9000 heeft maakt het allemaal af volgens GSM Arena.

Minpunten? Onder andere de slechte luidspreker was een probleem volgens GSM Arena en daarnaast miste de site een flitser bij de camera. Ook de plastic behuizing is een vingerafdrukmagneet volgens de reviewer. Tot slot waren het ontbreken van een gratis navigatie-oplossing en het ontbreken van Flash in de browser kleine tegenvallers als we het team van GSM Arena mogen geloven. Uiteraard zullen ook wij deze telefoon over een aantal weken onder de loep nemen, dus houdt onze Twitter-account, Facebook-account en voorpagina in de gaten.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters