Reviews BlackBerry 9700 Bold komen naar buiten

De Blackberry 9700 Bold is de opvolger van de originele Bold en werd onlangs door RIM aangekondigd. De reviews beginnen nu binnen te druppelen.

Blackberry 9700

De 9700 Bold moet het nieuwe paradepaardje van RIM worden. Het toestel is de opvolger van de succesvolle eerste versie van de Bold. De telefoon werd onlangs aangekondigd door de fabrikant, en een release laat niet zo lang meer op zich wachten. Op 16 november zou de release in de Verenigde Staten moeten zijn. Reviewers hebben het toestel al eerder in handen gekregen en kunnen nu de eerste ervaringen melden.

In een vergelijking met de eerste Bold blijkt dat de 9700 Bold een aantal hardwarematige verbeteringen heeft ondergaan. Het toestel is iets strakker afgewerkt en er is een optical trackpad aan het toestel toegevoegd. Ook het toetsenbord is door RIM onder handen genomen, wat in de ogen van veel reviewers een goede stap is geweest. De batterijduur, die altijd een heikel punt is bij smartphones, is ook verbeterd. BGR claimt dat het toestel ongeveer twee keer zo lang met een lading kan doen als de vorige Bold. Om het helemaal af te maken kan de ingebouwde camera ook nog eens beter foto’s maken dan zijn voorganger.

Qua software draait de nieuwe Bold op versie 5.0 van het Blackberry-besturingssysteem. De veranderingen aan de software werden onlangs al besproken door All About Phones. Het toestel is verder iets sneller en soepeler dan zijn voorganger, hoewel de processor op dezelfde snelheid geklokt is. Er zijn verder geen veranderingen aan de interface op te merken.

Bron: TMO News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Someone -

  loooooooooooool ik heb blackberry bold 9700 een top telefoon 🙂 je moet wennen aan je toetsen bord dat maak je minder spel fouten ik had het eerst ook maar nu niet meer.

 2. Mark -

  Ik heb de Bold 9700 gehad en binnen anderhalve week teruggestuurd naar de webshop. Alles is perfect behalve het toetsenbord! Dit is echt te klein en niet handig! De toetsen zitten echt dicht bij elkaar en voelen niet solide aan. Hierdoor ontstaan veel typ fouten tijdens typen.

  Ook met de optie woord voorstellen aan ging het niet naar wens. Helaas zit ik nu weer met de curve 8310 die wel een perfect toetsenbord heeft. Maar goed de bold 9700 is een perfect toestel maar erg jammer van het toestenbord!

 3. menno -

  BGR maakt nu al melding van een gebrokken onderdeel. Het zou gaan om het stukje plastic wat de menu knop verbind met de backbutton, en wat om het trackpad zit.

  Lijkt me een slecht teken.

  Wanneer krijgt AAP een review versie??????

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters