Reviews BlackBerry 9700 Bold komen naar buiten

De Blackberry 9700 Bold is de opvolger van de originele Bold en werd onlangs door RIM aangekondigd. De reviews beginnen nu binnen te druppelen.

Blackberry 9700

De 9700 Bold moet het nieuwe paradepaardje van RIM worden. Het toestel is de opvolger van de succesvolle eerste versie van de Bold. De telefoon werd onlangs aangekondigd door de fabrikant, en een release laat niet zo lang meer op zich wachten. Op 16 november zou de release in de Verenigde Staten moeten zijn. Reviewers hebben het toestel al eerder in handen gekregen en kunnen nu de eerste ervaringen melden.

In een vergelijking met de eerste Bold blijkt dat de 9700 Bold een aantal hardwarematige verbeteringen heeft ondergaan. Het toestel is iets strakker afgewerkt en er is een optical trackpad aan het toestel toegevoegd. Ook het toetsenbord is door RIM onder handen genomen, wat in de ogen van veel reviewers een goede stap is geweest. De batterijduur, die altijd een heikel punt is bij smartphones, is ook verbeterd. BGR claimt dat het toestel ongeveer twee keer zo lang met een lading kan doen als de vorige Bold. Om het helemaal af te maken kan de ingebouwde camera ook nog eens beter foto’s maken dan zijn voorganger.

Qua software draait de nieuwe Bold op versie 5.0 van het Blackberry-besturingssysteem. De veranderingen aan de software werden onlangs al besproken door All About Phones. Het toestel is verder iets sneller en soepeler dan zijn voorganger, hoewel de processor op dezelfde snelheid geklokt is. Er zijn verder geen veranderingen aan de interface op te merken.

Bron: TMO News

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters