Reviews BlackBerry 9700 Bold komen naar buiten

De Blackberry 9700 Bold is de opvolger van de originele Bold en werd onlangs door RIM aangekondigd. De reviews beginnen nu binnen te druppelen.

Blackberry 9700

De 9700 Bold moet het nieuwe paradepaardje van RIM worden. Het toestel is de opvolger van de succesvolle eerste versie van de Bold. De telefoon werd onlangs aangekondigd door de fabrikant, en een release laat niet zo lang meer op zich wachten. Op 16 november zou de release in de Verenigde Staten moeten zijn. Reviewers hebben het toestel al eerder in handen gekregen en kunnen nu de eerste ervaringen melden.

In een vergelijking met de eerste Bold blijkt dat de 9700 Bold een aantal hardwarematige verbeteringen heeft ondergaan. Het toestel is iets strakker afgewerkt en er is een optical trackpad aan het toestel toegevoegd. Ook het toetsenbord is door RIM onder handen genomen, wat in de ogen van veel reviewers een goede stap is geweest. De batterijduur, die altijd een heikel punt is bij smartphones, is ook verbeterd. BGR claimt dat het toestel ongeveer twee keer zo lang met een lading kan doen als de vorige Bold. Om het helemaal af te maken kan de ingebouwde camera ook nog eens beter foto’s maken dan zijn voorganger.

Qua software draait de nieuwe Bold op versie 5.0 van het Blackberry-besturingssysteem. De veranderingen aan de software werden onlangs al besproken door All About Phones. Het toestel is verder iets sneller en soepeler dan zijn voorganger, hoewel de processor op dezelfde snelheid geklokt is. Er zijn verder geen veranderingen aan de interface op te merken.

Bron: TMO News

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters