App review iPhone: Le Vamp

In Le Vamp help je een onschuldige vampier die een boze menigte probeert te ontlopen. In het bos komt hij allerlei obstakels tegen die je dan met vingerbewegingen kan oplossen.

De opzet van de gameplay is in principe hetzelfde als die van het alom bekende Temple Run, waar je een personage zo lang mogelijk levend moet houden door obstakels op te lossen. Vamp, het hoofdpersonage in het spel, is een onschuldige vampier die niks liever zou hebben dan meespelen met de andere kinderen van het dorp, maar dat zien de inwoners van het dorp niet zitten. De vlucht van de boze menigte begint en je helpt Vamp zo ver mogelijk te raken om een zo hoog mogelijke scoren te bereiken.

Vamp komt in zijn tocht verschillende obstakels tegen. Zo verschijnt er regelmatig een schadelijk plantje wat je moet uittrekken door met je vinger naar boven te vegen en een trio van pompoenen die je laat verdwijnen door er op te tikken. Vampiers zijn natuurlijk geen fan van zonlicht en zonnestralen moet je dan ook weren door ze te onderbreken met je vinger. Op weg kom je verschillende kleine varkentjes tegen die je naar Vamp moet sturen om zijn gezondheid op peil te houden en om hem steeds sneller te laten lopen. Als Vamp op korte tijd tegen verschillende obstakels aanloopt gaat hij steeds trager en trager lopen en wordt hij gevangen door de boze menigte dorpsbewoners.

Om voor variatie te zorgen zijn er verschillende uitdagingen in het spel en negen speciale vijanden die je kan tegenkomen. Je kan tevens je scores vergelijken met die van je vrienden aan de hand van verschillende sociale netwerken.

App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 01 
App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 05 
App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 02 

De opbouw van het spel is leuk en redelijk verslavend en er valt niet veel slechts op te merken over het spel. De graphics zijn kleurrijk, al is de achtergrond wel zeer eentonig, daarbuiten is alles in orde. Door de verschillende uitdagingen en de drang om je score steeds te verbeteren zal je het spel vaak opstarten.

App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 10 
App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 11 
App review iPhone: Le Vamp le hvs levamp ios 12 
Onze review score
Pluspunten
  • Leuke, kleurrijke graphics
  • Simpel en verslavend
  • Uitdagingen en speciale vijanden
Minpunten
  • Eentonige achtergrond

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters