App Review iPhone: Praxis

Een slimme winkelketen maakt niet alleen een catalogus-app waarin je kunt bladeren in het aanbod, maar voegt er ook iets extra aan toe. Dat vinden we in de Praxis-app, die slim gebruik maakt van het digitale waterpas in de iPhone.

App Review iPhone: Praxis screenshot-0

 

Start de app, en er komt direct een waterpas in beeld. Niks nieuws voor de iPhone, er zijn meer waterpas-apps te krijgen. Maar deze is wel aardig, omdat er nog veel meer achter blijkt te zitten.

Wil je de waterpas serieus gebruiken, dan is het overigens raadzaam om die eerst even te kalibreren. Op een plat oppervlak zoals een solide tafel bijvoorbeeld. Daarna is de iPhone te benutten als een echte waterpas. Die er ook zo uitziet.

Maar die waterpas is natuurlijk maar een lokkertje. Naar de catalogus van Praxis. Echter, Praxis heeft gelukkig nog meer extraatjes toegevoegd in zijn app. Zoals allerlei klusvideo’s. Wil je weten hoe je iets moet ophangen of in elkaar zetten, dan komen deze filmpjes op je iPhone goed van pas.

App Review iPhone: Praxis screenshot-1

 

App Review iPhone: Praxis screenshot-2

 

App Review iPhone: Praxis screenshot-3

 

Naast de laatste Praxisfolder kan voorts een tabje ‘coupon’ worden aangeklikt. Maar er blijken ten tijde van onze test helaas geen kortingbonnen in te zitten.

Een overzicht van Praxisvestigingen maakt de app helemaal af. Dit is een nuttige app, met een handige waterpas er in.

Onze review score
Pluspunten
  • Waterpas
  • Folders
  • Handige klusvideo's
Minpunten
  • Kortingbonnen werken nog niet

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters