RIM blijft het goed doen in fiscaal Q1

Na de resultaten over Q2 van 2010 heeft RIM nu ook de resultaten over fiscaal Q1 van 2011, dat in augustus afliep, gepubliceerd. Het bedrijf verkocht 12 miljoen BlackBerry’s, wat iets meer is dan in Q2 2010.

RIM logo

Research in Motion, het bedrijf achter de BlackBerry, heeft haar kwartaalcijfers van het fiscale Q1 van 2011 gepubliceerd. In het ‘echte’ tweede kwartaal van 2010 ging de 100 miljoenste BlackBerry over de toonbank en RIM blijft het goed doen met haar populaire messaging-telefoons. Inmiddels zijn er 50 miljoen BlackBerry-accounts in gebruik, waarvan er 4,5 miljoen tussen juni en augustus aangemaakt werden. Daar hoorde de verkoop van 12 miljoen BlackBerry’s bij en dat was 1 miljoen meer dan in de periode tussen mei en juli.

RIM verwacht ook de volgende kwartalen goede resultaten te behalen, vooral vanwege de BlackBerry Torch die in steeds meer landen binnendruppelt op het moment. Ook de reclamecampagnes in de aanloop naar de feestmaand moeten de nodige BlackBerry’s over de toonbank krijgen.

Bron: Telecompaper

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters