RIM gaat nog meer wijzigingen doorvoeren in haar bestuur

De voorzitter van de raad van bestuur bij RIM laat weten dat het bedrijf nog meer wijzigingen gaat doorvoeren in de top. Volgens de topvrouw zal RIM ingrijpende maatregelen nemen om de groei terug te vinden.

Barbara Stymiest RIM

Volgens Barbara Stymiest, voorzitter van de raad van bestuur bij RIM, is het bedrijf van plan om nog meer maatregelen te gaan nemen om het bedrijf weer gezond te maken. Sinds de nieuwe CEO van het bedrijf aan het roer is gekomen is er veel kritiek op RIM. Media menen dat de wijzigingen binnen het bedrijf weinig voorstellen en dat de fabrikant niet door heeft hoe diep het bedrijf daadwerkelijk in de problemen zit. De nieuwe CEO wist later al zijn woorden kracht bij te zetten door te zeggen dat de wijzigingen binnen het bedrijf groter zullen zijn dan dat iedereen aanneemt.

Barbara Stymiest onderschrijft deze woorden. Volgens de topvrouw zal het management verder op de schop gaan bij RIM. Daarnaast zal misschien ook de raad van bestuur voorzien worden van nieuwe leden en zullen sommige huidige leden op termijn afzwaaien. Ook op lagere niveaus zullen managers vervangen of verwijderd worden. RIM wil haar productieproces en het ontwerpen van producten verder stroomlijnen en efficiënter maken, aldus Stymiest.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters