'RIM komt met bluetooth-headset, horloge en nieuwe browser'

RIM lijkt een soort inhaalslag op de accessoiremarkt te zijn begonnen, want hoewel er nog niet erg veel accessoires van RIM beschikbaar zijn, komen er nu meerdere geruchten over accessoires naar boven. Ook zou RIM volgend jaar met een browser komen die net zo goed is als de Safari-browser van de iPhone.

BlackBerry bluetooth horloge

Er zijn meerdere geruchten van RIM-accessoires opgedoken vandaag, over een bluetooth-headset en een bluetooth-horloge. Antoine Boucher, manager accessoires bij RIM, heeft per ongeluk losgelaten dat RIM bezig is met een nieuwe bluetooth-headset voor BlackBerry’s. Deze bluetooth-headset heeft de codenaam Alpha 1 en hoewel er nog niet veel over bekend is kunnen we er wel van uitgaan dat hij komt, gezien de bron.

Een ander gerucht van RIM heeft wat meer vorm aangenomen, het gaat hier om een bluetooth-horloge als aanvulling op je telefoon. Hiermee zou je meldingen voor mail, BlackBerry Messenger, Facebook en sms’jes kunnen zien zonder je telefoon te hoeven pakken en daarbij zou het horloge een ingebouwde FM-zender hebben waarmee je je muziek naar bijvoorbeeld de autoradio kunt doorsturen. Er zijn nog geen foto’s van het apparaat, de foto hiernaast is een Sony Ericsson Bluetooth-horloge met BlackBerry-logo erop.

Een derde gerucht van RIM komt van een onbekende bron, die beweert dat RIM hard werkt aan een nieuwe browser. RIM zou toegegeven hebben dat browsen op de nieuwe BlackBerry-toestellen niet erg goed gaat en het bedrijf is daarom bezig met een nieuwe browser, die net zo goed zou moeten zijn als de Safari-browser die we kennen van de Apple iPhones. Een van de problemen met de huidige browser zou trouwens te maken hebben met Javascript ondersteuning, een probleem dat RIM al eerder gaat oplossen. Alle toestellen die deze herfst verscheept zullen worden, zullen dit probleem niet meer hebben, zo meldt de bron.

Bron: Into Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters