RIM laat BlackBerry OS 10 tijdens het Mobile World Congress zien

Fabrikant RIM heeft aan Pocket Lint gemeld dat de fabrikant haar nieuwe software tijdens het Mobile World Congress voor het eerst zal laten zien. De kans is klein dat de fabrikant al een smartphone heeft met de nieuwe software tijdens het congres.

Volgens Pocket Lint heeft een woordvoerder van de fabrikant bevestigd dat RIM tijdens het Mobile World Congress, dat eind februari zal plaatshebben in Barcelona, haar nieuwe software zal laten zien. BlackBerry OS 10 werd een paar maanden geleden aangekondigd door de fabrikant zelf, maar tijdens de aankondiging werd de software niet tentoongesteld aan het aanwezige publiek. Dit zou er ondermeer mee te maken hebben dat pas de eerste telefoons eind 2012 met de nieuwe software op de markt zullen gaan komen

Inmiddels gaan de geruchten ook dat de hardware voor het nieuwe BlackBerry OS 10 tegen grote problemen aan loopt. Een model zou volgens The BGR geannuleerd zijn omdat het niet kon concurreren met andere modellen. RIM lijkt nu nog maar een enkel model in petto te hebben met de nieuwe software genaamd de BlackBerry London.

RIM heeft aan Pocket Lint gemeld dat de fabrikant met grote kracht aanwezig zal zijn tijdens de grootste telecom beurs in februari. De nadruk zou bij RIM liggen tijdens de beurs op NFC, BlackBerry OS 7 en BBM Connected apps. Een gedeelte zal dus ook over de nieuwe OS 10-software gaan, maar de vraag is hoe veel de fabrikant daarvan zal laten zien.

BlackBerry London

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters