RIM roept 900 BlackBerry PlayBooks terug

Fabrikant Research in Motion (RIM) roept in de VS negenhonderd BlackBerry PlayBooks terug, die een probleem hebben. Wat voor probleem is niet bekend, en het is ook niet bekend of het zich alleen beperkt tot deze negenhonderd apparaten. Die zijn allemaal verkocht door één winkelketen, Staples, waar de terugroepactie is uitgelekt.

playbook terugroepactie

Dus het is niet uitgesloten dat er nog veel meer tablets worden teruggehaald van de circa één miljoen verkochte exemplaren. Staples heeft een interne memo doen uitgaan waarin staat dat er precies 935 apparaten moeten worden teruggehaald om het probleem door de fabrikant te laten verhelpen. Veel informatie over wat er precies mis mee is, wordt er niet bij verteld, maar wel dat sommige tablets helemaal niet functioneren. Een lijst met serienummers wordt er in de memo bij vermeld.

Op een totaal van een miljoen verkochte tablets is nog geen duizend defecte apparaten niet erg veel. Het blijft echter gissen wat er nou precies mis is het de lichting die Staples gaat terughalen, want de algemene mening over de RIM-tablet was bij alle reviewers dat het vooral hardwarematig een prima ding is. Wat voor serieuze problemen er onder de motorkap spelen, is dus niet helder, en evenmin is zeker dat de Playbooks bij andere winkelketens geen problemen hebben.

Bron: Into Mobile

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters