'Roadmap BlackBerry voor 2012 bekend'

BGR heeft van medewerkers van RIM vernomen wat de roadmap zal zijn voor het jaar 2012. Ook de roadmap voor het eerste kwartaal van 2013 lijkt door de site opgedoken te zijn.

BGR staat erom bekend dat de site meerdere informanten heeft binnen fabrikant RIM. De site weet veelal als eerste interne informatie over toestellen en andere ontwikkelingen te publiceren op haar website. Inmiddels heeft de site de roadmap voor het komend jaar onder ogen gekregen. Volgens de site heeft RIM dit jaar bijzonder weinig producten in petto.

Zo is RIM van plan om het komend kwartaal slechts twee nieuwe telefoons bekend te maken, de Curve 9320 en de Curve 9230. Beide telefoons zijn bedoeld voor de midrange markt en hebben als grootste verschil dat de 9320 wel over HSDPA beschikt en de 9230 alleen over EDGE. Rond mei, tijdens BlackBerry World, zal RIM volgens de geruchten een nieuwe PlayBook-tablet bekend gaan maken. De tablet krijgt een dualcore-processor die zijn werk op 1.5GHz zal doen. Daarnaast zit er HSPA+ als grote verbetering in de tablet verwerkt en een NFC-chip.

De eerste BlackBerry OS 10-smartphone moet rond september gelanceerd gaan worden volgens BGR. De BlackBerry London was al eerder uitgelekt en deze is momenteel nog op schema. Een tweede BB OS 10-smartphone zal rond december geïntroduceerd gaan worden. Deze smartphone zal in de Bold-serie gaan vallen en over een qwerty-toetsenbord gaan beschikken. Tot slot zal begin 2013 een derde BB OS 10-smartphone bekend gemaakt worden die de formfactor van de Torch-serie heeft.

BlackBerry London

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. arinelis -

    ziet er wel goed uit hoor die smartphone op het plaatje.. als die ook android apps draait net als de playbook dan zou dat best wel is voor een boost kunnen gaan zorgen in de verkoop… want als het zo doorgaat bloed RIM langzaam dood

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters