'Roadmap BlackBerry voor 2012 bekend'

BGR heeft van medewerkers van RIM vernomen wat de roadmap zal zijn voor het jaar 2012. Ook de roadmap voor het eerste kwartaal van 2013 lijkt door de site opgedoken te zijn.

BGR staat erom bekend dat de site meerdere informanten heeft binnen fabrikant RIM. De site weet veelal als eerste interne informatie over toestellen en andere ontwikkelingen te publiceren op haar website. Inmiddels heeft de site de roadmap voor het komend jaar onder ogen gekregen. Volgens de site heeft RIM dit jaar bijzonder weinig producten in petto.

Zo is RIM van plan om het komend kwartaal slechts twee nieuwe telefoons bekend te maken, de Curve 9320 en de Curve 9230. Beide telefoons zijn bedoeld voor de midrange markt en hebben als grootste verschil dat de 9320 wel over HSDPA beschikt en de 9230 alleen over EDGE. Rond mei, tijdens BlackBerry World, zal RIM volgens de geruchten een nieuwe PlayBook-tablet bekend gaan maken. De tablet krijgt een dualcore-processor die zijn werk op 1.5GHz zal doen. Daarnaast zit er HSPA+ als grote verbetering in de tablet verwerkt en een NFC-chip.

De eerste BlackBerry OS 10-smartphone moet rond september gelanceerd gaan worden volgens BGR. De BlackBerry London was al eerder uitgelekt en deze is momenteel nog op schema. Een tweede BB OS 10-smartphone zal rond december geïntroduceerd gaan worden. Deze smartphone zal in de Bold-serie gaan vallen en over een qwerty-toetsenbord gaan beschikken. Tot slot zal begin 2013 een derde BB OS 10-smartphone bekend gemaakt worden die de formfactor van de Torch-serie heeft.

BlackBerry London

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters